e-print & share

e-print & share

Nieuw: HP DesignJets met ePrint & Share
HP introduceert nieuwe HP DesignJet printers. Deze plug & play large format printers zijn voorzien van HP ePrint & Share, waarmee u eenvoudig kunt printen, eenvoudig kan delen, eenvoudig kan managen en is zijn enige in zijn soort!

link 9
De n
ieuwe HP Designjet ePrinter met HP ePrint & Share
De plug-en-play HP Designjet T790 en T1300 e-printers met web connectiviteit is de ideale grootformaat printer voor kleine tot middelgrote werkteams. Naast de traditionele verbeteringen in geheugen, postscript upgrade en low-ink email notificatie, is de belangrijkste verbetering de toevoeging van HP ePrint & Share.
Zwaai drivers gedag, print direct vanaf computer of een USB-drive, scan vanaf de printer (T2300emfp) rechtstreeks naar de cloud. Krijg via elke smartphone of laptop toegang tot projecten om deze af te drukken en geniet van het intuïtieve kleuren touchscreen. U kunt  ideeën gemakkelijker uploaden en samenvoegen en hoogwaardige resultaten sneller dan ooit printen.

HP ePrint & Share (Cloud Printing)
Het is vaak omslachtig om een PDF van een bouwtekening te genereren en te delen met verschillende mensen in een link 10team en op diverse locaties. Maar met HP ePrint&Share is dit verleden tijd, want deze HP web printoplossing zorgt er voor dat men overal in dezelfde interface automatisch content kan creëren, printen, delen en beheren. Dit bespaart u veel tijd en laat projectteams op verschillende locaties effectiever met elkaar samenwerken.
Door de combinatie met ePrint & Share kunnen grote grafische documenten worden verstuurd naar de cloud, waarbij vooraf geselecteerde werknemers, toeleveranciers en bijvoorbeeld uw klanten een email bevestiging krijgen dat het document voor hun klaar staat ter beoordeling. Men kan vervolgens rechtstreeks, zonder driver printen vanaf de cloud op elke aangesloten HP Designjet grootformaat printer. Daarna kan de gecorrigeerde versie opnieuw worden gescand en geüpload naar de HP ePrint & Share web bibliotheek, inclusief bijvoorbeeld een versie-vermelding. Extra handig is ook dat men vanaf de printer zelf kan scannen en tegelijkertijd kan uploaden naar de cloud.

link 11

De nieuwe Designjet printers met HP ePrint&Share zijn super eenvoudig te gebruiken en zijn een productieve oplossing voor webprinting. Met het nieuwe HP ePrint & Share profiteren u en uw projectteams van:

  • Eenvoudig printen – zonder drivers te installeren, met real-live previews en een intuïtieve interface;
  • Eenvoudig delen – ongeacht grootte, type bestandsformaat zonder de applicatie er voor te openen, en zelfs rechtstreeks scannen en uploaden vanaf de T2300 eMFP. Geen aparte FTP-server meer nodig!;
  • Eenvoudig managen – overal toegang tot de cloud, met alle projecten in alle teams, plus automatisch de laatste firmware en updates op deze printers;
  • Eenvoudigweg uniek met deze propositie – u bent uniek met dit HP aanbod, andere merken hebben geen connectie met de cloud.