Hardware services

Hardware services

Ruim 25 jaar is Tomassen ICT Services dé full service ICT-dienstverlener in Nederland en België. Bij het verlenen van onze diensten staan de behoeftes van u centraal en zijn de lijnen kort zodat u altijd een direct aanspreekpunt heeft.
Als importeur en distributeur van KIP Groot Formaat Print systemen bieden wij u optimale ondersteuning en onderhoud aan alle gebruikers van KIP systemen in de Benelux.
Kunnen wij u helpen?link 12
Heeft u een servicevraag? Of wilt u supplies bestellen? Dan kan dat op verschillende manieren. Wij lossen uw vraag vervolgens op of leveren uw bestelling, zodat u zich op uw dagelijkse werkzaamheden kunt concentreren.
Service overeenkomst
Om de continuïteit te waarborgen van uw bedrijfsprocessen bieden wij op apparatuur van HP, KIP, WDV, Canon, Oce, Contex, Xerox en Neolt servicecontracten aan.
Niets is zo vervelend als een storing aan uw “print” apparatuur en wat u wilt is snel en adequaat geholpen worden! Zeker nu Regma in Nederland is weggevallen kunt u uitstekend terecht bij onze service organisatie.
Met onze serviceovereenkomsten, welke volledig zijn aan te passen aan uw wensen bent u altijd verzekerd van de beste service en de juiste oplossing.

Enkele voordelen op een rij

  • Snelle service
  • Landelijke servicedekking
  • Professionele technici
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Hulp op afstand

Overtuigd?
Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van een contract op maat. Onze medewerkers nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Service on call
U heeft geen servicecontract, maar u wilt wel snel geholpen worden?
Onze medewerkers zijn er voor u, om u snel en accuraat te ondersteunen!

Na het melden van de storing krijgt u een Time & Material bevestiging (TM) per e-mail of fax toegestuurd door een van onze medewerkers.
Voor Service on call geldt een minimale afname van 1 uur.

Kwaliteitskenmerk
Onze bedrijfsprocessen zijn gebaseerd op het verlenen van professionele ICT-services en het verzorgen van continuïteit in ICT (24 uur per dag, 7 dagen per week).