ICT producten

producten 1Wat bieden wij u?
Tomassen ICT Services biedt een omvangrijk assortiment van ICT apparatuur van de belangrijkste A-merken, welke uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.Wanneer het gaat om de aanschaf van één of meerdere pc’s, notebooks, servers, randapparatuur, visuele communicatie of het (her)inrichten van de infrastructuur binnen uw organisatie dan is Tomassen uw ICT partner.

Windream

Veiliger dan een kluis
Digitaal archiveren van bestanden in windream is vele malen veiliger en betrouwbaarder dan in een Windows mappenstructuur. Dit komt door het uitgebreide rechtensysteem en een zodanige opzet dat bestanden nooit zomaar kwijt kunnen raken. Niet voor niets voldoet windream onder andere aan de FDA 21CFR11 norm. Bovendien is het veiliger dan papier bewaren in een kluis: deze kan immers afbranden maar een back-up van uw windream data kunt u veilig ergens anders bewaren.

Lees meer: Windream

Back-up Online

Met Tomassen Online Back-up hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw back-up. Uw back-up wordt veilig opgeslagen in een van onze datacenters.
Dit gebeurt volledig automatisch zonder tussenkomst van een gebruiker. U kunt zelf ook snel en eenvoudig data terugzetten, zonder tussenkomst van een technisch professional.

Lees meer: Backup Online

Professionele e-mail handtekening

E-mail heeft briefpapier ruimschoots ingehaald als het gaat om zakelijke communicatie. U heeft veel zorg besteed aan het ontwerpen van uw briefpapier, maar hoe is dit bij uw e-mail?

Veel organisaties hebben nog geen centrale oplossing voor een e-mail handtekening. Soms laat men hun medewerkers zelfs vrij in het ontwerpen van een eigen e-mail handtekening, met de meest exotische exemplaren tot gevolg. Dit vergt niet alleen kostbare tijd, het draagt niet bij tot een eenduidige uitstraling en professionaliteit van de onderneming.

Lees meer: Professionele e-mail handtekening

Oplossingen die werken!

Wij denken met u mee!
Onze medewerkers hebben alle kennis en vaardigheden in huis om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij uw keuze wanneer het gaat om een product of dienstverlening.Vraag het ons!
Wanneer u vragen heeft, of advies wilt over onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Infrastructuur

Schaalbaar, beheerbaar en flexibel

Uw ICT-omgeving moet snel, schaalbaar en betrouwbaar zijn.

Wij vertalen uw ICT-behoeften in een infrastructuuroplossing waarmee u de continuïteit waarborgt. Uw behoefte aan ICT-functionaliteit is leidend bij ontwerp, implementatie, onderhoud van en advies over de optimale oplossing.