Konica Minolta Ineo+ 224

Konica Minolta Ineo+ 224

De nieuwe Konica Minolta ineo+ 224

Milieubewuste keus die uw documentenstroom ont zorgt

link73
De ineo+ 224 combineert uitmuntende prestaties met een uiterst zuinig verbruik in kleur en zwart-wit. Als kleur reeds een belangrijke rol speelt in uw bedrijfscommunicatie, zult u meer dan tevreden zijn met de briljante kwaliteit die dit systeem te bieden heeft.

Als u tot nu toe weinig met kleur hebt gewerkt, is dit het moment om te investeren in een voordelig kleurensysteem waarmee u profiteert van de grotere impact van kleur.

Zeker nu Tomassen ICT Services BV u ook op deze nieuwe generatie Multifunctionals de persoonlijke en vertrouwde services kan leveren tegen unieke condities.

Als u meestal afdrukt in zwart-wit, zult u blij zijn om te horen dat u met de ineo+ 224 niet méér betaalt voor zwart-wit afdrukken dan op een puur zwart-wit systeem, en dat terwijl u toch kunt profiteren van de grotere impact van kleur!

Laat u ook verrassen door onze bijzondere 25 jarige JUBILEUM aanbieding en neem contact met ons op, zodat ook u veel werkplezier gaat beleven aan deze professionele document oplossing.

Met vriendelijke groeten,

Gert Tomassen