Managed ICT

Managed ICT

U wilt geen zorgen over het beheer van uw ICT omgeving? Wilt u weten waar u aan toe bent?
Maandelijks of wekelijks rapportages ontvangen over de prestaties van uw ICT omgeving?
Via ons Managed ICT portfolio kunnen wij u ondersteuning op maat bieden. Binnen een Managed ICT contract kunnen wij u een service bieden die bij u past!

Puntencontract

De basis van Tomassen Managed ICT
Of het nu gaat om ondersteuning op afroep of een volledig beheerde ict omgeving, met een puntencontract weet u waar u aan toe bent. In het contract leggen we de tarieven, ondersteunings- en response tijden vast. Zo weet u wat u van ons mag verwachten. Duidelijke, heldere afspraken die op een persoonlijke en directe wijze worden uitgevoerd.

Remote Monitoring en Beheer

Een pro actieve service en/of volledig beheerde omgeving
Door middel van onze speciaal ontwikkelde remote monitoring en beheer software kunnen we u een proactieve ICT dienstverlening garanderen. De software zorgt ervoor dat we direct op de hoogte zijn van eventuele problemen. Zo kunnen we snel ingrijpen en ernstige problemen voorkomen.
Binnen Remote Monitoring en Beheer vallen meerdere producten. Wilt u alleen monitoring en rapportages of een volledig beheerde omgeving voor een vaste prijs. Het is allemaal mogelijk met Tomassen Managed ICT – Remote Monitoring en Beheer.

Download brochure

Back-up Online

Zorgeloos uw back-up buiten de deur
Met Back-up online nemen we uw back-up uit handen. Wij hebben servers in beveiligde datacenters staan waar uw data gecodeerd wordt opgeslagen. U hoeft geen tapes meer te verwisselen en in een kluis buiten de deur te bewaren.
Tomassen Managed ICT – Back-up online is een betrouwbare backup zonder zorgen.

Lees meer

Managed ICT Services

Extra services naast het vertrouwde puntencontract
We ontwikkelen ons als ICT bedrijf steeds verder om de dagelijkse ICT handelingen makkelijker te maken. Zo houden we ons bezig om het productportfolio continue aan te vullen met nieuwe diensten. Diensten welke op dit moment beschikbaar zijn naast ons Managed ICT zijn: Managed Anti-virus, Managed E-mailsecurity en Managed Anti-Spam.