Professionele e-mail handtekening

Professionele e-mail handtekening

E-mail heeft briefpapier ruimschoots ingehaald als het gaat om zakelijke communicatie. U heeft veel zorg besteed aan het ontwerpen van uw briefpapier, maar hoe is dit bij uw e-mail?

Veel organisaties hebben nog geen centrale oplossing voor een e-mail handtekening. Soms laat men hun medewerkers zelfs vrij in het ontwerpen van een eigen e-mail handtekening, met de meest exotische exemplaren tot gevolg. Dit vergt niet alleen kostbare tijd, het draagt niet bij tot een eenduidige uitstraling en professionaliteit van de onderneming.

De Exclaimer software stelt u in staat om vanaf een centrale plek een e-mail handtekening op te stellen en deze automatisch door te voeren voor alle medewerkers. Alle zakelijke e-mail wordt daarna automatisch voorzien van een gepersonaliseerde handtekening, of deze nu via een pc vanuit het netwerk, via OWA of een windows mobile wordt verstuurd. De software is snel in te richten en daarna heeft u er haast geen omkijken meer na. Naast een professionele handtekening wordt verder ook tijd en geld bespaart.

Een handtekening bestaat uit verschillende onderdelen zoals een gedeelte met uw adres & bedrijfslogo, de persoonsgegevens van de afzender en een disclaimer text. Ook de sterk groeiende vraag van de marketing afdeling voor het toevoegen van campagnes kan centraal worden gerealiseerd. De intelligent software kan voorkomen dat bij een reply de handtekening niet nogmaals wordt toegepast, zodat wordt voorkomen dat de email onnodig lang wordt.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en voordelen van deze oplossing voor uw organisatie.
link66