30 jaar ervaring

Jarenlange ervaring

Deskundig advies

Professioneel en vakkundig

Incl installatie

Door onze service engineers

Groot assortiment

Ruime keuze aan producten

HP DesignJet T2600MFP

Vraag vrijblijvende offerte aan

Productinformatie

Ontworpen om samen te werken

De HP DesignJet T2600MFP is een multifunctionele grootformaat printers met een 15,6-inch groot bedieningspaneel voor een optimale gebruikerservaring. Dankzij de nieuwste technologieën van HP is de T2600 een zeer snelle en moderne A0 printer en scanner. 

Gestroomlijnde ervaring: Ervaar een uitstekende samenwerking dankzij HP Click, waarmee collega’s of teams snel toegang krijgen tot gedeelde mappen of documenten om te printen of te scannen. Daarnaast print u gemakkelijk vanuit de cloud met uw smartphone en de HP Smart-app. Dankzij duurzame technologieën is de T2600 zuinig en maakt het tot 87% minder geluid. 

Ongekende prestaties: Van nauwkeurige lijntekeningen tot 3D-afbeeldingen met felle kleuren, dankzij de HP Bright Office Inkt zorgt de T2600 voor haarscherpe lijnkwaliteit en kleurkwaliteit. Met een enorme productiesnelheid van 180 prints per uur haalt u elke deadline die op uw pad komt. Met de optie tot dubbele papierrollen en een PostScript Unit is de T2600 een zeer populaire grootformaat MFP printer. 

Veilig: Zoals we van HP gewend zijn is ook de T2600 goed beveiligd tegen virussen en ongeautoriseerde gebruikers. Dankzij Secure Boot, Whitelisting, Gebruikersverificatie en JetAdvantage Security Manager zijn uw vertrouwelijke documenten veilig en hoeft u zich geen zorgen te maken over virussen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.