HP DesignJet printers

De HP DesignJet modellen zijn eenvoudige grootformaat printers op instapniveau. Met moderne technologie zijn de DesignJet printers zeer gebruiksvriendelijk, snel én duurzaam. Ontdek alle voordelen van de HP DesignJet grootformaat printers. 

HP grootformaat printers

Tomassen ICT Services biedt met de DesignJet modellen van HP een breed assortiment aan grootformaat printers. Met de meest moderne technologie zijn alle DesignJet printers van HP snel, duurzaam en compact van formaat. Ontdek al onze HP printers in de webshop

Serviceverträge

Wilt u totale controle over uw gehele ICT-infrastructuur? Op alle KIP grootformaat printers bieden wij servicecontracten aan zodat u altijd verzekerd bent van de juiste service en de juiste oplossing. Zo geniet u van o.a. service op locatie binnen 8 werkuren en live videosupport binnen één uur. Onze engineers uit de Benelux en Duitsland staan voor u klaar. 

servicecontract tomassen

Uiterste eenvoud

De HP printers zijn gemakkelijk in gebruik, zodat u uw aandacht kunt vestigen op wat belangrijk is.

Past in uw kantoor én budget

De HP DesignJet printers zijn 's wereld kleinste gootformaat printers, die ontworpen zijn met het oog op duurzaamheid en budget.

Past bij uw manier van werken

De HP DesignJet printers bieden tools die u de vrijheid geeft om op afstand, veilig en zo eenvoudig mogelijk te werken.

Compact en strak design

Met de meest compacte grootformaat printers van HP print je gemakkelijk en snel in top kwaliteit.

HP DesignJet printers

Impactvolle nauwkeurigheid

De DesignJet printers van HP zijn ideaal voor architectuur, engineering, bouwbedrijven, GIS-bedrijven én ook voor professionele MCAD-gebruikers. Als u kaarten, technische tekeningen of renderings wilt printen, scannen of kopiëren met nauwkeurige lijnkwaliteit en scherpe tekst bent u bij HP aan het goede adres. Ontdek de bovenstaande modellen of neem contact met ons op.

HP Printers

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer informatie over onze grootformaat HP printers? Of bent u aan het oriënteren naar een geschikte duurzame grootformaat printer voor uw machinepark? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij geven vrijblijvend advies over wat voor u een geschikte grootformaat printoplossing kan zijn. In ons demonstratiecentrum kunnen wij tevens demo’s geven van uw gewenste grootformaat HP printer. 

Al meer dan 30 jaar

Specialist in duurzame
ICT & Printoplossingen