Diensten

Consultancy

Tomassen ICT Services BV biedt u een duidelijk en onderbouwd bedrijfsadvies over de meest moderne ICT ondersteunende diensten. Door op management niveau een “quick-scan” te maken kunnen we praktische en uitvoerbare stappen voorstellen om nieuwe ICT technieken in organisaties te integreren.

ICT Services

Binnen ons ICT dienstenpakket vallen onder andere Remote Backup, systeembeheer en gebruikersondersteuning op afstand. U bespaart de kosten van een interne systeembeheerder terwijl er bij problemen direct ingesprongen kan worden door onze vakkundige medewerkers.

Cloud diensten

Tomassen biedt u Cloud diensten en hybride ICT services aan in de vorm van eenvoudige abonnementen die uw maandelijkse ICT kosten enorm kunnen drukken.

Website ontwikkeling en beheer

Het vormgeven, implementeren en onderhouden van uw website is een belangrijk aspect van uw gezicht naar de buitenwereld. Dit doen we voornamelijk op basis van  Wordpress, economisch en professioneel. U kunt zelf uw website actualiseren wanneer u wenst terwijl de veiligheid goed gewaarborgd blijft door ons team.

Print Services

Krachtig in Groot Formaat Printen met KIP en EPSON

Als distributeur van KIP en Epson in de Benelux bieden wij u het complete scala aan plotters en printers voor uw printbehoefte. Onze service organisatie biedt u tevens praktische ondersteuning voor uw KIP, HP, Epson,  Xerox, OCE of CANON Grootformaat printer. Wij maken het voor u mogelijk om langer te kunnen printen met uw huidige machinepark waarna u eenvoudig kan doorgroeien naar de nieuwste duurzame KIP en HP Printoplossingen.

Groot in krachtige A3/A4 Multifunctionele Printsystemen van Konica Minolta

Wij bieden u samen met Konica Minolta’s Develop Productlijn een compleet assortiment van printers, multifunctionals en productie printers, die breed inzetbaar zijn bij de moderne duurzame bedrijfsvoering. Tevens bieden wij u praktische documentbeheersystemen die het voor u mogelijk maken om uw eigen digitaal archief op te bouwen en de documentenstroom te koppelen aan uw ERP systeem.