Flexibele ICT oplossingen

ICT Diensten

Een snel veranderende IT wereld. Oude software ontmoet nieuwe software. Verhoogd veiligheidsrisico door toenemende cyberaanvallen. Geen tijd of de middelen voor het bewaken en onderhouden van hardware, software en applicaties. Klinkt bekend? 

Een moderne ICT-omgeving

Als bedrijf of organisatie heb je veel om aan te werken. Een moderne IT omgeving is hierbij belangrijk om knelpunten en onrust over de veiligheid van bedrijfsgegevens of cyberaanvallen te beperken. IT verandert snel en het is moeilijk om de eisen van een moderne werkomgeving bij te houden. 

Tomassen ICT biedt u de juiste oplossing voor een zorgeloze ICT-omgeving. Binnen onze ICT diensten vallen onder andere Remote Back-up, systeembeheer, gebruikersondersteuning op afstand én het digitaliseren van uw hele 2P2 (van aankoop tot betaling) proces. U bespaart de kosten van een interne systeembeheerder terwijl er bij problemen direct ingesprongen kan worden door onze professionals.

Wij vertalen uw ICT-behoeften in een infrastructuuroplossing waarmee u de continuïteit waarborgt. Uw behoefte aan ICT-functionaliteit is leidend bij ontwerp, implementatie, onderhoud van en advies over de optimale oplossing. Onderstaand worden al onze ICT diensten beschreven. 

ICT diensten op maat

U wilt geen zorgen over het beheer van uw ICT omgeving? Wilt u weten waar u aan toe bent? Maandelijks of wekelijks rapportages ontvangen over de prestaties van uw ICT omgeving? Via ons Managed ICT portfolio kunnen wij u ondersteuning op maat bieden. Binnen een Managed ICT contract kunnen wij u een service bieden die bij u past!

ICT diensten
Webhosting

Volledig beheerde omgeving

Door middel van onze speciaal ontwikkelde remote monitoring en beheer software kunnen wij u een proactieve ICT dienstverlening garanderen. De software zorgt ervoor dat we direct op de hoogte zijn van eventuele problemen. Zo kunnen we snel ingrijpen en ernstige problemen voorkomen.

Binnen Remote Monitoring en Beheer vallen meerdere producten. Wilt u alleen monitoring en rapportages of een volledig beheerde omgeving voor een vaste prijs. Het is allemaal mogelijk met Tomassen Managed ICT – Remote Monitoring en Beheer. 

Cloud P2P automatisering

Digitaliseer uw hele P2P (aankoop tot betaling) proces met Yooz Cloud 2P2 automation. Tomassen ICT Services biedt als partner van Yooz in Nederland het totaalpakket om uw 2P2 processen te automatiseren. Verlaag uw kosten met 80%, bespaar tijd en verlies nooit meer facturen. Alles in één digitaal platform, met Yooz Cloud 2P2 automation. Ontdek alle voordelen van Yooz. 

Yooz Cloud P2P automatisering
security-265130_1920

Zorgeloos uw back-up buiten de deur

Met Back-up online nemen we uw back-up uit handen. Wij hebben servers in beveiligde datacenters staan waar uw data gecodeerd wordt opgeslagen. Tomassen Managed ICT – Back-up online is een betrouwbare backup zonder zorgen tegen een zeer competitief tarief.

Weet wat u mag verwachten

Of het nu gaat om ondersteuning op afroep of een volledig beheerde ICT omgeving, met een puntencontract weet u waar u aan toe bent. In het contract leggen we de tarieven, ondersteunings- en response tijden vast. Zo weet u wat u van ons mag verwachten. Duidelijke, heldere afspraken die op een persoonlijke en directe wijze worden uitgevoerd.

T630 24-inch

Workplace Hub Smart

De Workplace Hub Smart van Konica Minolta combineert hardware, software en een groot aantal applicaties en diensten op één centraal platform in uw eigen multifunctionele printer. Ervaar eenvoud zonder grenzen op 1m2.

Professionele e-mail handtekening

E-mail heeft briefpapier ruimschoots ingehaald als het gaat om zakelijke communicatie. U heeft veel zorg besteed aan het ontwerpen van uw briefpapier, maar hoe is dit bij uw e-mail?

Veel organisaties hebben nog geen centrale oplossing voor een e-mail handtekening. Soms laat men hun medewerkers zelfs vrij in het ontwerpen van een eigen e-mail handtekening, met de meest exotische exemplaren tot gevolg. Dit vergt niet alleen kostbare tijd, het draagt niet bij tot een eenduidige uitstraling en professionaliteit van de onderneming.

thomas-lefebvre-3950.png
technische service

Cloud diensten

Tomassen biedt u Clouddiensten en hybride ICT services aan in de vorm van eenvoudige abonnementen die uw maandelijkse ICT kosten enorm kunnen drukken.

Extra services

We ontwikkelen ons als ICT bedrijf steeds verder om de dagelijkse ICT handelingen makkelijker te maken. Zo houden we ons bezig om het productportfolio continue aan te vullen met nieuwe diensten. Diensten welke op dit moment beschikbaar zijn naast ons Managed ICT zijn: Managed Anti-virus, Managed E-mailsecurity en Managed Anti-Spam.

Vacature ICT

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u geen zorgen meer over het beheer van uw ICT omgeving? Neem contact op met een van onze professionals. Onze diensten ontwikkelen zich dagelijks om ervoor te zorgen dat uw ICT omgeving up-to-date is, zodat u zich kan focussen op wat belangrijk is. 

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk.