Duurzame printoplossingen

Haal meer uit uw machine met de duurzame printoplossingen van Tomassen ICT Services. Goed onderhoud, het vervangen van enkele onderdelen of diverse software updates kunnen de levensduur van uw machine aanzienlijk verlengen. 

Servicecontracten

Wilt u totale controle over uw gehele ICT-infrastructuur? Op bijna al onze producten bieden wij servicecontracten aan zodat u altijd verzekerd bent van de juiste service en de juiste oplossing. Zo geniet u van o.a. service op locatie binnen 8 werkuren en live videosupport binnen één uur. Onze engineers uit de Benelux en Duitsland staan voor u klaar. 

Goed onderhoud

Met het vervangen van enkele onderdelen, het stof vrij houden en het ondergaan van enkele software updates verlengt u de levensduur van uw machine met jaren!

Met de duurzame printoplossingen van Tomassen ICT Services verlengt u de levensduur van uw machine aanzienlijk.

Vervangen van onderdelen
40%
Ondergaan van software updates
60%
De juiste toner of inktcartridges gebruiken
60%

Originele toner- of inktcartridges

Om de levensduur van uw printer te maximaliseren is het van belang om de juiste cartridges te gebruiken. Niet alleen de levensduur wordt verlengt met het gebruik van de juiste cartridges, ook de kwaliteit van afdrukken gaat omhoog. Wij bieden alleen originele cartridges aan. Heeft u nieuwe inktcartridges of tonercartridges nodig? Laat u niet verrassen door lage prijzen op het internet! Een slechte cartridge voor uw printer kan hoog in de kosten oplopen. Kijk in onze webshop van CAD.nl voor alle originele EPSON inktcartridges. Tevens vind u hier alle Supplies van Konica Minolta, HP, KIP of EPSON printers. 

2e hands printers

Naast onze services en nieuwe KIP, EPSON, Konica Minolta en HP printers beschikken wij ook over 2e hands grootformaat- en multifunctionele printers. Met een 2e hands printer bespaart u op de aanschafkosten. 2e hands printers worden altijd uitvoerig getest in ons demonstratiecentrum. Tevens worden de tellerstanden nauwkeurig bijgehouden. Ook op 2e hands printers kunnen servicecontracten worden afgesloten.

2e hands multifunctionals
Naast onze nieuwe bizhub i-modellen van Konica Minolta beschikken wij ook over oudere tweedehands modellen. Deze multifunctionals worden uitvoerig getest en onderhouden. De oudere multifunctionele printers doen ten opzichte van de nieuwere modellen alleen onder aan gebruiksgemak. Zo hebben de nieuwste modellen een moderner touchscreen en beschikken ze over nieuwere software. Met een tweedehands multifunctional bespaart u op aanschafkosten en draagt u bij aan een beter milieu.

2e hands grootformaat printers 
Naast de multifunctionele printers beschikken wij ook over tweedehands EPSON, HP en KIP printers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Duurzame printoplossingen

Voordelen

Servicecontracten
Als u kiest voor onze duurzame printoplossingen zorgen onze service engineers ervoor dat u zo lang mogelijk uw machine kunt gebruiken. 

2e hands machines
Naast onze services beschikken wij ook over veel 2e hands multifunctionele printers. Hiermee bespaart u op de aanschafkosten. 2e hands machines worden altijd uitvoerig getest in ons demonstratiecentrum. Tevens worden de tellerstanden nauwkeurig bijgehouden.

Quick Scan 
Benieuwd naar de status van uw machine? Met onze Quick Scan beoordelen onze service engineers de status van uw machine. Op basis van de status kan een contract worden afgesloten.

Inruil
Liever toch een nieuwe machine? Bij Tomassen ICT Services kunt u gemakkelijk doorgroeien naar de nieuwste KIP, EPSON, Konica Minolta en HP Print oplossingen. Bij inruil van uw huidige machine bespaart u ook op de aanschafkosten. Onze nieuwste machines vindt u in onze webshop.

Wilt u meer weten over onze Duurzame Printoplossingen?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar 033-2580080

Gun uw machine de juiste zorg met de Duurzame Printoplossingen van Tomassen