Duurzame printoplossingen

Om de continuïteit te waarborgen van uw document- en printprocessen bieden wij op apparatuur van KIP, Konica Minolta, HP en EPSON totale ontzorg servicecontracten aan. Zo bent u altijd verzekerd van de beste service en de juiste duurzame printoplossingen.

Krachtig in groot formaat printen

Als distributeur van KIP en EPSON in de Benelux bieden wij u het complete scala aan plotters en printers voor uw printbehoefte. Onze service organisatie biedt u tevens praktische ondersteuning voor uw KIP, HP, EPSON, OCE of CANON grootformaat printer. Wij maken het voor u mogelijk om langer te kunnen printen met uw huidige machinepark waarna u eenvoudig kan doorgroeien naar de nieuwste duurzame KIP, HP of EPSON printoplossingen.

Office- en productie printers

Wij bieden u samen met Konica Minolta een compleet assortiment van premium printers, office- en productie printers, die breed inzetbaar zijn bij de moderne duurzame bedrijfsvoering. Tevens bieden wij u praktische documentbeheersystemen die het voor u mogelijk maken om uw eigen digitaal archief op te bouwen en de documentenstroom te koppelen aan uw ERP systeem. Met de duurzame printoplossingen van Konica Minolta wordt uw ICT-infrastructuur duurzaam en toekomstbestendig. 

duurzame printoplossingen

duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk dat we pro-actief handelen om zo onze duurzame visie te kunnen realiseren.

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk.