duurzame

Wereld

Bij Tomassen ICT Services BV vinden we het belangrijk dat we pro-actief handelen om zo onze duurzame visie te kunnen realiseren. Samen met onze partners en klanten streven we naar een duurzame toekomst!

onze duurzame visie

Wij maken het voor u mogelijk om langer te kunnen printen met uw huidige machinepark waarna u eenvoudig kan doorgroeien naar de nieuwste duurzame KIP, EPSON en HP Print oplossingen. 

Om onze visie na te streven rijden onze service engineers in energiezuinige auto’s en is onze algemene bedrijfsauto 100% elektrisch. Zo minimaliseren wij onze C02-uitstoot bij On-Site Service.

zonnepanelen

Begin december 2019 zijn we gestart met het installeren van 180 zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand. De zonnepanelen leveren per stuk 330 Wp op.

Onze zonnepanelen zorgen voor de energievoorziening in ons kantoorpand. Daarnaast leveren wij duurzame energie terug aan het net om onze CO2 voetprint te verlagen. 

 

Laadpaal

Onze parkeerplaats is voorzien van een laadpaal. Onze klanten en werknemers kunnen hier gebruik van maken om hybride en elektrische auto’s op te laden op de C02 neutrale energie die wordt opgewekt via onze zonnepanelen. 

Tomassen staat voor Duurzaamheid