Grootformaat scanners

Vind de juiste grootformaat scanoplossing van Contex of ROWE. CIS- en CCD scanners van 40 tot 60 inch. 

Contex scanoplossingen

Bestaande tekeningen kopiëren, printen of digitaal beschikbaar stellen? Tomassen ICT Services biedt u een breed assortiment aan scanoplossingen. Zo scant u al uw tekeningen tot A0+ in en print ze direct uit op uw grootformaat printer of digitaliseer ze naar een folder op het netwerk of PC. 

Met Contex, marktleider in grootformaat scanners, heeft u oplossingen die scan-to-file, scan-to-print of multifunctionele mogelijkheden omvatten. Dit maakt Contex ideaal voor het verwerken van CAD tekeningen, plattegronden, blauwdrukken, kaarten, posters, illustraties, boeken en nog veel meer. Ontdek welke Contex grootformaat scanner het beste bij u past. 

Over Contex

Contex is wereldwijd marktleider op het gebied van grootformaat scannen. Het bedrijf werd in 1923 opgericht onder de naam Rex-Rotary en Gestetner. Begin jaren 80 was Contex geëvolueerd tot wat het nu is: de marktleider op het gebied van grootformaat scannen. De lange en diverse geschiedenis van Contex heeft de scantechnologie die tegenwoordig wordt gebruikt meer dan verbeterd. Contex is wereldwijd actief, van Japan tot Denemarken. In de Benelux is Tomassen ICT Services als partner van Contex actief. 

Contex grootformaat scanners

ROWE grootformaat scanners

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer informatie over de scanners van Contex of ROWE? Of bent u aan het oriënteren welke scanner voor u de beste oplossing is? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij geven vrijblijvend advies over wat voor u een geschikte grootformaat scanoplossing kan zijn. In ons demonstratiecentrum kunnen wij tevens demo’s geven van uw gewenste grootformaat scanner.