Over ons

Totaalleverancier van ICT & Printoplossingen

Sinds 1990 is Tomassen ICT Services een specialist in ICT en Print oplossingen waarmee organisaties efficiënter en kostenbesparend kunnen werken.

In ons demonstratiecentrum in Hoevelaken en Aalst (België) staan de meest actuele grootformaat en multifunctionele print- en productiesystemen opgesteld van business partners KIP, Konica Minolta, HP en EPSON. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan  grootformaat scanners, vouwmachines en snijmachines voor professionele nabewerking. 

Professioneel
Wij bieden u een team van professionals, die u kunt inschakelen voor het optimaliseren van uw ICT infrastructuur en document beheer.

Service
Ons eigen opererend serviceteam in de gehele Benelux staat garant voor een persoonlijke en directe service zoals u die mag verwachten van uw partner in ICT, die al meer dan 30 jaar actief is.

Persoonlijk
U wordt op een directe en professionele manier geadviseerd, begeleid en ondersteund met het invoeren van moderne hulpmiddelen voor ICT en Print toepassingen. Zowel met KIP, EPSON, Konica Minolta en Microsoft zijn directe distributiecontracten afgesloten, zodat de communicatielijnen kort en flexibel zijn en er accuraat gereageerd kan worden op complexe vragen uit uw branche. Onze activiteiten zijn gericht op het waarborgen van de continuïteit en het creëren van een langdurig partnership met u. Daarom wordt veel aandacht besteed aan on-the-job trainingen van onze medewerkers, extra pre- en after sales services en projectmanagement door onze accountmanagers.

 

 

 

Productie printer
Demonstratiecentrum Hoevelaken

Diensten

Producten

duurzaamheid

Bij Tomassen vinden wij het belangrijk dat we pro-actief handelen om zo onze duurzame visie te kunnen realiseren.

Sinds 1990

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in het adviseren, implementeren, operationeel afleveren en beheren van ICT, Print, Document verwerkings- en beheersystemen.

Gerealiseerde duurzame ICT oplossingen
Tevreden klanten
Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

email

info@tomassen.nl

Telefoon

+31 033 258 00 80

Linkedin

Tomassen ICT Services

Facebook

Tomassen ICT Services

Of bezoek ons in Hoevelaken
Doctorandus W. van royenstraat 2, 3871 An hoevelaken