Office printers

Vind uw ideale multifuncitonele printer van Konica minolta

'Giving Shape to Ideas'

Tomassen ICT Services biedt als partner van Konica Minolta de meest moderne en duurzame multifunctionele printers. Ze combineren een hoge productiviteit in zowel zwart-wit als kleur, met een enorm scala aan mogelijkheden.

Printen, kopiëren, scannen, faxen en speciale afwerkingsopties zoals nieten en perforeren. Met de bizhub printers krijgt u het allemaal in één systeem. 

Rethink it

De Konica Minolta bizhub series zijn bekroonde multifunctionele printers op design, hardware, beveiliging, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. 

A3 Line of the Year Award

Keypoint Intelligece, ‘s werelds grootste onafhankelijke beoordelaar van testdiensten en analyses aan de document imaging-industrie, heeft de Konica Minolta bizhub serie bekroond op haar vakkundige samenstelling die uiterst betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. 

Most Color Consistent A3 Award

Keypoint Intelligence, ‘s werelds grootste onafhankelijke beoordelaar van hardware en software heeft de bizhub modellen van Konica Minolta bekroond tot beste van de concurrentie op het gebied van kwaliteit, kleurconsistentie, betrouwbaarheid en complexiteit van printvereisten.

Onze Konica Minolta office printers

Ontdek de multifunctionele printers van Konica Minolta

Office printers

Bizhub office printers

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer informatie over de multifunctionele printers van Konica Minolta? Of bent u aan het oriënteren naar een geschikte office printer voor uw machinepark? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij geven vrijblijvend advies over wat voor u een geschikte printoplossing kan zijn. In ons demonstratiecentrum kunnen wij tevens demo’s geven van uw gewenste office printer.