Over ons

Tomassen ICT Services, totaalleverancier van ICT & Print oplossingen.

Sinds 1990 is Tomassen ICT Services BV actief in het adviseren, implementeren, operationeel afleveren en beheren van ICT, Print en document verwerkings- en beheersystemen.

Tomassen biedt u een team van professionals, die u als partner kunt inschakelen voor het optimaliseren van uw ICT infrastructuur en document beheer.
In ons demonstratiecentrum in midden Nederland, te Hoevelaken (bij Amersfoort, provincie Utrecht) en Erembodegem (Belgie) staan de meest actuele digitale grootformaat en multifunctionele printsystemen opgesteld van business partners KIP, Konica Minolta, Hewlett Packard, EPSON en Riso. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan online- en offline Neolt en ES-TE finishing apparatuur voor professionele nabewerking.

 

Waarom Tomassen ICT Services?

In Tomassen ICT Services BV vindt u een onafhankelijke, krachtige zakenpartner, die u uitstekend kan adviseren in het optimaliseren van het gebruikersgemak en in het verbeteren van het rendement van uw documentenstroom.
U kunt Tomassen ICT Services als professionele sparringpartner inschakelen voor al uw ICT gerelateerde vraagstukken in uw sector.

Wij aarzelen niet om complexe vragen uit bijvoorbeeld de kantooromgeving, productie printomgevingen en de grafimedia markt te vertalen in een oplossing die voor u het beste werkt.

 

Documentoplossingen

Met onze ervaring en kennis op ICT gebied en de hardware- en software oplossingen van business partner Konica Minolta en HP, bieden wij u slimme high-end document solutions die voor ú werken.

 

ICT dienstverlening

Bij Tomassen ICT Services BV kunt u terecht voor al uw ICT vraagstukken;
Niemand is hetzelfde en vele hebben specifieke wensen, daarom bieden wij u Tomassen Smart Projects™.

Deze maatoplossing wordt volledig op uw wensen en eisen afgestemd. Kortom; Wij analyseren de huidige situatie, geven u het beste advies, creëren meerwaarde door het in kaart brengen van besparingen en minstens net zo belangrijk, leveren wij het totale project op met daarin alle aspecten die voor u van belang zijn.

U kunt onze ICT professionals inschakelen voor o.a.; consultancy, systeembeheer, werkplekbeheer, serverbeheer en netwerkbeheer voor uw bestaande ICT infrastructuur of nieuwe ICT omgeving.

 

Tomassen Managed ICT Services™

Vanaf 1990 bieden wij diensten om uw systemen te monitoren en te beheren. Voorheen werd dit hoofdzakelijk fysiek op locatie verzorgt, middels een vooraf gedefinieerd stappenplan. Tegenwoordig kan dit “volledig” geautomatiseerd plaatsvinden.
Met Tomassen Managed ICT Services™ bewaken en beheren wij daarmee uw systemen zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt en accuraat kan reageren op eventuele calamiteiten.

 

Monitoring

Vaak voordat uw gebruikers waarnemen dat er iets aan de hand is hebben onze ICT professionals actie ondernomen. Wij kunnen ons dan ook vinden in het spreekwoord “voorkomen is beter dan genezen”. U kunt hierbij denken aan storingen aan de hardware, capaciteit issues en bijvoorbeeld server gerelateerde zaken waaronder het e-mailverkeer.
Wij monitoren de punten die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn zodat u kan blijven werken zoals u gewend bent.

Middels ons unieke ICT puntensysteem weet u vooraf wat u betaalt en wat u van ons kan verwachten:

Duidelijke, heldere afspraken die op een persoonlijke en directe wijze worden uitgevoerd.

 

Persoonlijke aandacht

U wordt op een directe en professionele manier geadviseerd, begeleid en ondersteund met het invoeren van moderne hulpmiddelen voor ICT en CAD toepassingen.
Zowel met Hewlett Packard, Canon, Konica Minolta en Microsoft zijn directe distributiecontracten afgesloten, zodat de communicatielijnen kort en flexibel zijn en er accuraat gereageerd kan worden op complexe vragen uit uw branche.

 

Support

Ondersteuning door onze helpdeskmedewerkers en ons landelijk opererend serviceteam staan garant voor een persoonlijke en directe service zoals u die mag verwachten van uw partner in ICT, die al 25 jaar actief is.

 

Gebundelde krachten

Sinds 1 mei 1999 is Tomassen ICT Services actief in België en Luxemburg.
Vanuit ons hoofdkantoor in Hoevelaken bedienen wij onze clientèle op de Nederlandse markt en onze dochtermaatschappij in België, gevestigd te Erembodegem (gemeente Aalst) doet dit voor haar clientèle in België en Luxemburg.

 

Uw tevredenheid is ons succes!

Onze activiteiten zijn gericht op het waarborgen van de continuïteit en het creëren van een langdurig partnership met u. Daarom wordt veel aandacht besteed aan on-the-job trainingen van onze medewerkers, extra pre- en after sales services en projectmanagement door onze Accountmanagers.

 

Contact

Wanneer u ook een nieuwe stap wilt maken in de aanpak van uw ICT of uw documentenbeheer, bezoek dan ons demonstratie- en trainingscentrum in Hoevelaken, of neem contact op met een van onze professionals.
Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.


Believe in IT, just imaging!

Gert Tomassen