Over ons

Tomassen ict services bv

Totaalleverancier van ICT & Print oplossingen.

Sinds 1990 is Tomassen ICT Services BV een specialist in ICT en Print oplossingen waarmee organisaties efficiënter gaan werken.

In ons demonstratiecentrum in Hoevelaken en Aalst (België) staan de meest actuele grootformaat en multifunctionele prinssystemen opgesteld van business partners KIP, Konica Minolta, HP, Epson en Canon. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan online- en offline finishing apparatuur voor professionele nabewerking. 

Professioneel
Wij bieden u een team van professionals, die u kunt inschakelen voor het optimaliseren van uw ICT infrastructuur en document beheer.

Service
Ons landelijk opererend serviceteam staat garant voor een persoonlijke en directe service zoals u die mag verwachten van uw partner in ICT, die al meer dan 30 jaar actief is.

Persoonlijk
U wordt op een directe en professionele manier geadviseerd, begeleid en ondersteund met het invoeren van moderne hulpmiddelen voor ICT en Print toepassingen. Zowel met KIP, Hewlett Packard, Epson, Konica Minolta en Microsoft zijn directe distributiecontracten afgesloten, zodat de communicatielijnen kort en flexibel zijn en er accuraat gereageerd kan worden op complexe vragen uit uw branche. Onze activiteiten zijn gericht op het waarborgen van de continuïteit en het creëren van een langdurig partnership met u. Daarom wordt veel aandacht besteed aan on-the-job trainingen van onze medewerkers, extra pre- en after sales services en projectmanagement door onze Accountmanagers.

 

 

 

Diensten

Bij Tomassen ICT Services BV kunt u terecht voor al uw ICT vraagstukken;
Geen enkel bedrijf is hetzelfde en vele hebben specifieke wensen, daarom bieden wij u Tomassen Smart Projects™.

Deze maatoplossing wordt volledig op uw wensen en eisen afgestemd. Kortom; Wij analyseren de huidige situatie, geven u het beste advies, creëren meerwaarde door het in kaart brengen van besparingen en minstens net zo belangrijk, leveren wij het totale project op met daarin alle aspecten die voor u van belang zijn.

U kunt onze ICT professionals inschakelen voor o.a.; consultancy, systeembeheer, werkplekbeheer, serverbeheer en netwerkbeheer voor uw bestaande ICT infrastructuur of nieuwe ICT omgeving.

Vanaf 1990 bieden wij diensten om uw systemen te monitoren en te beheren. Voorheen werd dit hoofdzakelijk fysiek op locatie verzorgt, middels een vooraf gedefinieerd stappenplan. Tegenwoordig kan dit “volledig” geautomatiseerd plaatsvinden.

Met Tomassen Managed ICT Services™ bewaken en beheren wij daarmee uw systemen zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt en accuraat kan reageren op eventuele calamiteiten.

Ondersteuning door onze helpdeskmedewerkers en ons landelijk opererend serviceteam staan garant voor een persoonlijke en directe service zoals u die mag verwachten van uw partner in ICT, die al meer dan 30 jaar actief is.

Vaak voordat uw gebruikers waarnemen dat er iets aan de hand is hebben onze ICT professionals actie ondernomen. Wij kunnen ons dan ook vinden in het spreekwoord “voorkomen is beter dan genezen”. U kunt hierbij denken aan storingen aan de hardware, capaciteit issues en bijvoorbeeld server gerelateerde zaken waaronder het e-mailverkeer. Wij monitoren de punten die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn zodat u kan blijven werken zoals u gewend bent. Middels ons unieke ICT puntensysteem weet u vooraf wat u betaalt en wat u van ons kan verwachten: Duidelijke, heldere afspraken die op een persoonlijke en directe wijze worden uitgevoerd.

duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk dat we pro-actief handelen om zo onze duurzame visie te kunnen realiseren.

Sinds 1990

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in het adviseren, implementeren, operationeel afleveren en beheren van ICT, Print en document verwerkings- en beheersystemen.

Project Finished
Happy Clients
Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

email

info@tomassen.nl

Telefoon

+31 33 258 00 80

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk.

0