Vouwapparatuur

Sinus 1221 mechanische vouwapparatuur

Een reus onder de vouwapparatuur, de Sinus 1221 vouwt in 1 handomdraai A0. Deze stevige, robuuste tevens wendbare machine biedt uitkomst voor alle grootformaat bouwtekeningen, ontwerpen, concepten, posters, etc.
U vouwt, zonder enige moeite, snel uw grootformaat tekeningen tot een keurig A4 formaat.

Lees meer: Sinus 1221 mechanische vouwapparatuur

 

 

 

Elektrische offline vouwmachine NeoFold 920E

Automatisch en flexibel vouwen met hoge betrouwbaarheid en productiviteit
Voor omgevingen waar tekeningen vervaardigd worden.

Het ontwerp is modern en de structuur optimaal.
Geen beperkingen in het formaat van de tekeningen, ongeacht de lengte en standaard DIN formaten. Vouwen op maximaal A0 formaat.

Lees meer: neolt 920e 

Elektrische offline vouwmachine NeoFold 920S

Automatisch en flexibel vouwen met hoge betrouwbaarheid en productiviteit
Voor omgevingen waar tekeningen vervaardigd worden. Het ontwerp is modern en de structuur optimaal.
Geen beperkingen in het formaat van de tekeningen, ongeacht de lengte en standaard DIN formaten. Vouwen op maximaal A0 formaat.

Lees meer: Neolt 920s elektrische vouwapparatuur

NeoFold 920HS

Automatisch en flexibel vouwen met hoge betrouwbaarheid en productiviteit, voor omgevingen waar tekeningen vervaardigd worden.

Het ontwerp is modern en de structuur optimaal. Geen beperkingen in het formaat van de tekeningen, ongeacht de lengte en standaard DIN formaten.

Lees meer: Neolt 920HS elektrische vouwapparatuur

 

Neolt 920EB

Deze vouwmachines combineren kwaliteit met veelzijdigheid voor diverse doelgroepen: architecten, ingenieursbureaus, productiebedrijven, bouwkundige ingenieurs, voor alle gebruikers met grootformaat printers of plotters. De Neofold is een robuuste maar verfijnde, semi-automatische, geluidsarme A0 vouwmachine.

De Neofold kan zowel z-vouw als technische vouw (ponsstrook) vouwen. De snelheid en duurzame constructie zorgen voor een lange levensduur en gunstige prijs- prestatieverhouding met 6-8 plots per minuut. In 2 fasen vouwt de Neofold de vellen.

 

Estefold 2300

De Estefold 2300 wordt gekenmerkt door een duidelijke digitale display, uitstekende betrouwbaarheid en een extra brede-feed tafel. De machine biedt ook een handige werkhoogte die handmatige invoer makkelijk maakt.

Gebruikers kunnen dan ook van de werking van de machine in een korte tijd.

De geïntegreerde dienst programma stelt tijdbesparende testritten en snel fout diagnose.

De vouw snelheid is 19 meter per minuut
De vouw tolerantie is minder dan 1mm
De maximale inbreng breedte is 930mm – onbeperkte lengte
Estefold is perfect geschikt voor lage tot middelgrote volumes

In het eerste deel van het vouwproces, wordt de regeling hand ingevoerd Estefold 2300 de computerpapier maken. De gebruiker heeft de mogelijkheid van het gebruik van een van de vier voorgeprogrammeerde gemeenschappelijke fold-programma’s. Alternatief individueel instelbare programma’s kunnen worden gemaakt.

 

0