Zoek

Filter-opties

Soort vouwmachine
Soort vouwmachine
Vouwapparatuur

Een vouwmachine is een ideale aanvulling op elke toner- of inktjeprinter voor CAD en Cartografie. Tomassen ICT Servies biedt een groot assortiment aan vouwmachines voor elke behoeften. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Toont alle 8 resultaten

Vouwmachine kopen?

Wij kijken graag mee welke vouwmachine het beste bij u past 
Er zijn veel verschillende vouwmachines. Voor alle vouwvereisten bestaat een passende duurzame vouwmachine. Met de filters aan de linkerkant kunt u uw gewenste vouwmachine gerichter zoeken. Wilt u graag meer informatie over een specifiek model? Bel +31 033 258 00 80 of neem contact op met een van onze adviseurs.

KIPFold
Als distributeur van KIP in de gehele Benelux bieden wij naast de grootformaat printers- en scanners ook alle professionele vouwmachines aan. De vouwmachines van KIP zijn volledig geautomatiseerde vouwmachines die naadloos communiceren met één van de KIP grootformaat printers. De KIPFold machines zijn zeer productief en halen het uiterste uit uw rendement.

Neolt vouwmachines
Neolt biedt verschillende instap vouwmachines aan die productief en gebruiksvriendelijk zijn. Naast de Neolt vouwmachines beschikken wij ook over de handmatige FlexFold 1.1 of de ROWE VarioFold, die online en offline vouwen mogelijk maakt.