Konica Minolta bizhub Ineo + 250i, 300i, 360i

Ineo + 250i

De Ineo + 250i kan zowel printen, kopiëren, scannen en faxen in zowel kleur als zwart/wit. Door de vele functionaliteiten zoals snelle opwarmtijd, hoge afdruksnelheid van 25 prints per minuut en hoge printresolutie past de Ineo + 250i in elk kantoor.

Naast een pc kan deze multifunctional ook makkelijk bediend worden met een tablet of een smartphone. En kan het apparaat uitgebreid worden met diverse opties om de aansluiting met uw kantooromgeving te optimaliseren.

Tot slot heeft de Ineo + 250i een laag energieverbruik en lage gebruikskosten. Hierdoor heeft het slimme milieuconcept van het systeem verschillende eco-certificaten opgeleverd, zoals de Energy Star.

Voor meer informatie en de specificaties van de Ineo + 250i kunt u hieronder door klikken naar de brochure.

bizhub-c360i-c300i-c250i-series

Ineo + 300i

De Ineo + 3001 kan zowel printen, kopiëren, scannen en faxen in zowel kleur als zwart/wit. Door de vele functionaliteiten zoals snelle opwarmtijd, hoge afdruksnelheid van 30 prints per minuut en hoge printresolutie past de Ineo + 300i in elk kantoor.

Naast een pc kan deze multifunctional ook makkelijk bediend worden met een tablet of smartphone. En kan het apparaat uitgebreid worden met diverse opties om de aansluiting met uw kantooromgeving te optimaliseren. Tot slot heeft de Ineo + 300i een laag energieverbruik en lage gebruikskosten. Hierdoor heeft het slimme milieuconcept van het systeem verschillende eco-certificaten opgeleverd, zoals de Energy Star.

Voor meer informatie en de specificaties van de Ineo +308 kunt u hieronder door klikken naar de brochure.

bizhub-c360i-c300i-c250i-series

 

Ineo + 360i

De Ineo + 360i  kan zowel printen, kopiëren, scannen en faxen in zowel kleur als zwart/wit. Het apparaat heeft een printsnelheid van maximaal 45 pagina’s per minuut

Door de vele functionaliteiten zoals een snelle opwarmtijd, hoge afdruksnelheid en hoge printresolutie past de multifunctional in elk kantoor. Het is gemakkelijk te bedienen met een groot kleuren touchscreen. En kan naast een pc ook bediend worden met een tablet of smartphone. Naast de standaard opties kan de Ineo + 360i ook nog eens uitgebreid worden met diverse opties voor 100% aansluiting op uw kantooromgeving.

Tot slot heeft de Ineo + 360i een laag energieverbruik en lage gebruikskosten. Hierdoor heeft het slimme milieuconcept van het systeem verschillende eco-certificaten opgeleverd, zoals de Energy Star

Voor meer informatie en de specificaties van de Ineo + 360i kunt u hieronder door klikken naar de brochure.

bizhub-c360i-c300i-c250i-series

      

0