Zoek

Filter-opties

Maximaal printformaat
Maximaal printformaat
Kleurenafdruk
Kleurenafdruk
Geïntegreerde scanner
Geïntegreerde scanner
Connectiviteit
Connectiviteit
Afdruksnelheid zwart-wit A4
Selecteer...
Afdruksnelheid zwart-wit A4
Afdruksnelheid zwart-wit A3
Selecteer...
Afdruksnelheid zwart-wit A3
Afdruksnelheid kleur A3
Selecteer...
Afdruksnelheid kleur A3
Afdruksnelheid kleur A4
Selecteer...
Afdruksnelheid kleur A4
Automatische documentinvoer
Automatische documentinvoer
Dubbelzijdig scannen
Dubbelzijdig scannen
Office printers

Tomassen ICT Services biedt als partner van Konica Minolta de meest moderne en duurzame multifunctionele printers. De bekroonde bizhub series van Konica Minolta zijn moderne, geavanceerde en gebruiksvriendelijke office printers. Ze combineren een hoge productiviteit in zowel zwart-wit als kleur, met een enorm scala aan mogelijkheden. Wij bieden all-in servicecontracten op onze multifunctionals waardoor de kosten per print lager uitvallen dan bij een losse aanschaf. Lees hier meer over de bizhub series of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Informatie:

  • Bizhub series beginnend met C zijn kleurenprinters
  • ppm = prints per minuut

Configureer uw eigen multifunctionele printer!

Stap voor stap naar uw ideale Konica Minolta

Onderstaand vind u al onze multifunctionele office printers

U kunt aan de linkerkant filters toevoegen om uw gewenste multifunctionele printer te zoeken. Filters worden automatisch toegevoegd zodat u gelijk de gefilterde multifunctionele printers te zien krijgt. Als u op ‘reset filters’ klikt worden alle filters weer ongedaan gemaakt.

Advies nodig? Bel +31 033 258 00 80 

Resultaat 1–9 van de 31 resultaten wordt getoond

Multifunctionele printer kopen?

Wij kijken graag mee welke printer het beste bij u past voor uw printvereisten
Er zijn veel verschillende multifunctionele printers. Voor alle printvereisten heeft Konica Minolta een passende printoplossing. Met de filters aan de linkerkant kunt u uw gewenste multifunctionele printer gerichter zoeken. Wilt u graag meer informatie over een specifiek model? Bel +31 033 258 00 80 of neem contact op met een van onze adviseurs.

Konica Minolta bizhub printers
De multifunctionele printers van Konica Minolta zijn bekroonde alleskunners. De nieuwe bizhub i-modellen zijn moderne, geavanceerde en gebruiksvriendelijke office printers. Ze combineren een hoge productiviteit in zowel zwart-wit als kleur, met een enorm scala aan mogelijkheden. Op alle multifunctionele printers van Konica Minolta kunnen servicecontracten worden afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste service en de juiste oplossing. 

Servicecontracten
Op de Konica Minolta bizhub office printers kunnen servicecontracten worden afgesloten. Met een servicecontract geniet u van o.a. service op locatie binnen 8 werkuren. Klik hier voor meer informatie en alle voordelen van een servicecontract.

Inruil mogelijk
U kunt uw oude multifunctionele printer inruilen voor een nieuwe duurzame multifunctional van Konica Minolta. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, waarna wij een passend voorstel kunnen maken om door te groeien naar een duurzame office printer.

De nieuwe bizhub i-Series

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk