Duurzame printing

Om de continuïteit te waarborgen van uw document- en printprocessen bieden wij op apparatuur van KIP, Konica Minolta, Develop, HP en EPSON totale ontzorg servicecontracten aan. Zo bent U altijd verzekerd van de beste service en de juiste oplossing.

Krachtig in groot formaat printen

Als distributeur van KIP en Epson in de Benelux bieden wij u het complete scala aan plotters en printers voor uw printbehoefte. Onze service organisatie biedt u tevens praktische ondersteuning voor uw KIP, HP, Epson, Xerox, OCE of CANON Grootformaat printer. Wij maken het voor u mogelijk om langer te kunnen printen met uw huidige machinepark waarna u eenvoudig kan doorgroeien naar de nieuwste duurzame KIP en HP Printoplossingen.

Multifunctionele Printsystemen

Wij bieden u samen met Konica Minolta’s Develop Productlijn en RISO een compleet assortiment van printers, multifunctionals en productie printers, die breed inzetbaar zijn bij de moderne duurzame bedrijfsvoering. Tevens bieden wij u praktische documentbeheersystemen die het voor u mogelijk maken om uw eigen digitaal archief op te bouwen en de documentenstroom te koppelen aan uw ERP systeem.

Caption title

duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk dat we pro-actief handelen om zo onze duurzame visie te kunnen realiseren.

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk.

0