Veilig. neutraal. betrouwbaar.

Glasvezel voor ondernemers

Samen met onze partner Bright Acces kunnen wij ondernemers uit Hoevelaken en Nijkerk voorzien van razendsnel internet! En speciaal voor het Europees Kampioenschap voetbal krijgt u 500,- korting op aansluitkosten én een gratis bedrijfsuitje naar Avonturenpark Hellendoorn! Ontdek alle voordelen van razendsnel internet.

Razendsnel internet

Over Bright Acces: 

Bright Access heeft zeer veel ervaring met grootschalige projecten. In samenwerking met gemeenten, parkmanagement en ondernemersverenigingen heeft Bright Acces de afgelopen twee jaar glasvezelnetwerken aangelegd op vele tientallen bedrijventerreinen. Bright Acces onderscheidt zich van andere glasvezelbedrijven doordat het geen vraagbundeling betreft. Bright Access legt gegarandeerd aan. Wij doen de investering, er wordt geen aanspraak gemaakt op subsidie of ondersteuning vanuit de overheid.

Bij Bright Access staan de prijs en de levertijd vast. Is een terrein eenmaal ontsloten dan blijft het voor alle daar gevestigde bedrijven mogelijk om op het moment dat het hen uitkomt alsnog een aansluiting te nemen, tegen gelijkblijvende voorwaarden.

Bright Acces werkt, in tegenstelling tot veel concurrenten, uitsluitend met gerenommeerde lokale aannemers.

Voordelen

  • Absoluut veilig: Glasvezel van Bright Acces is zeer toegankelijk en veilig dankzij de unieke techniek van gescheiden kanalen.
  • Absoluut betrouwbaar: Dankzij een eigen verbinding met een Nederlands datacenter.
  • Absoluut neutraal: Met toegang voor diensten van Tomassen ICT services in de omgeving Hoevelaken en Nijkerk. 
Nederland gaat weer langzaam open en Bright Acces doet daar graag aan mee. Daarom nu de unieke mogelijkheid om op een exclusieve dag met je collega’s op avontuur te gaan in Avonturenpark Hellendoorn!
 
Gaat uw bedrijf gedurende de actieperiode (t/m 6 november 2021) over op razendsnelle en veilige glasvezelverbinding ? Dan is de aanschaf 500 euro goedkoper én ontvang je toegangskaarten voor de exclusieve Bright Access actiedag in Avonturenpark Hellendoorn op zaterdag 6 november 2021**. Een exclusieve dag waarop je de snelheid van ons glasvezel zelf kan ervaren in de Balagas. Met volop waterpret in de Wild Waterval of de in de Sungai Kalimantan. Een dag waarop je de hoogte kunt opzoeken in de 3 Geheime Torens of de meeste punten kan scoren op een reis door de Discovery Club. Met 30 top attracties wordt het een dag voor jong en oud om niet meer te vergeten en dat volledig GRATIS voor jouw bedrijf.
Glasvezel voor ondernemers

Meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs!