Workplace Hub smart: Uw IT omgeving op 1m2

Simplify IT

De werkomgeving verandert. IT richt zich meer op mensen en ondernemingen. Workplace Hub van Konica Minolta geeft werk een nieuwe dimensie met een ingebouwde server in uw multifunctionele printer.

Workplace Hub Smart

De Workplace Hub Smart combineert hardware, software en een groot aantal toepassingen en diensten op één centraal platform. De geheel nieuwe Workplace Hub Smart is een ingebouwde server in een multifunctionele printer uit de nieuwe bizhub i-serie van Konica Minolta. Het is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die geen zorgen meer willen over hun IT-omgeving. 

 

Met de Workplace Hub Smart gebruiken collega’s het admin dashbord en werken samen in ‘Workplace Go’. Als partner van Konica Minolta biedt Tomassen ICT Services de IT-infrastructuur en beheerde IT-diensten. De Workplace Hub Smart is geheel aan te passen aan uw eigen workflow en is een ingebouwde server die met uw bedrijf meegroeit. 

Hoe Workplace Hub u inspireert

Workplace Hub

Uw medewerkers

Medewerkers behouden de controle over eigen computersystemen

Medewerkers houden meer tijd en energie over om aan hun werk te besteden

Verbeterde productiviteit en samenwerking

Een prettigere werksfeer

Uw onderneming

Vermindert de complexiteit van IT

Krijgt weer controle over de gegevensbeveiliging

Profiteert van meer productiviteit en creativiteit in het team

Optimaliseert IT-uitgaven

Office printers

Vraag brochure aan

Meer te weten komen?

Vraag een brochure aan en kom meer te weten over de geheel nieuwe Workplace Hub Smart van Konica Minolta. Of neem contact met ons op!