EPSON AM-C serie

Stap over op betrouwbaarde, productiever en duurzamer printen met de EPSON AM-C Serie. Ontdek de Heat-Free printtechnologie van EPSON.

De EPSON AM-C serie biedt de allernieuwste printmogelijkheden voor het moderne kantoor. Met een innovatief compact design, modulaire configuratie en een laag energieverbruik. Naast een groot aantal technische innovaties, levert de printer uitzonderlijke prestaties op alle drie de pijlers van moeiteloos printen van EPSON | Duurzaamheid | Betrouwbaarheid | Productiviteit.

De voordelen van Heat-Free printtechnologie

Bespaar tijd dankzij consistent printen op hoge snelheid
Door de Heat-Free printtechnologie hoeft de printer niet op te warmen bij inschakeling of activering vanuit de sluimerstand. Dit betekent dat het afdrukken onmiddellijk begint.

Lager stroomverbruik bespaart energie en geld
Heat-Free printtechnologie verbruikt minder energie omdat het apparaat geen warmte nodig heeft om op te starten. Aangezien inkjetprinters geen fuser-eenheid hoeven te verwarmen, resulteert dit in een aanzienlijk lager energieverbruik. 

 Minder vervangingsonderdelen, minder impact op het milieu
Laserprinters gebruiken doorgaans meer verbruiksmaterialen en vereisen in veel gevallen een periodieke vervanging van de drum, transferriem en fuser. Dankzij Heat-Free printtechnologie bestaat de EPSON AM-C serie uit minder onderdelen die vervangen moeten worden.

Minder interventie verhoogt de productiviteit
De warmtevrije structuur van EPSON printers betekent dat er minder onderdelen zijn waarin storingen kunnen optreden, waardoor minder vaak interventie nodig is.

Verbeterde interface

Een nieuwe gebruikersinterface met een 10,1” inch touchscreen maakt het gebruik eenvoudiger en biedt meer personalisatiemogelijkheden, eenvoudigere bediening en efficiëntere workflows.

Bediening

Het moderne 10.1'' inch touchscreen maakt het gebruik eenvoudiger en biedt meer personalisatiemogelijkheden, eenvoudigere bediening en efficiëntere workflows.

Beveiliging

Printers uit de AM-C serie van EPSON bieden verbeterde functies om uw printwerkzaamheden veiliger te maken dan ooit tevoren, zoals gegevensbescherming, apparaat beveiliging, documentbeveiliging et cetera.

verbonden

Met de Smart Panel-app zijn de printers uit de AM-C serie gemakkelijker te bedienen vanaf uw telefoon of tablet. Print eenvoudig waar en wanneer uw wilt.

Duurzaam

De Heat-Free printtechnologie van EPSON is opgenomen in de AM-C serie en biedt meetbare, milieuvriendelijke prestaties die energie besparen, het verbruik verminderen en de bedrijfskosten verlagen

Betrouwbaarheid

Printers uit de AM-C serie gebruiken minder verbruiksartikelen en vereisen minder onderhoud en interventie. Dat betekent minder uitvaltijd en meer gebruiksgemak.

Productiviteit

Met printsnelheden van 40, 50 en 60 prints per minuut kan worden voldaan aan alle documentbehoeften van uw klanten.

Toonaangevend inktsysteem

De sleutel tot het compacte design van deze serie is dat de EPSON AM-C serie voorzien zijn van een innovatief inktsysteem, dat de uitvoerkwaliteit en betrouwbaarheid nog verder verbetert. Het is gemakkelijk te onderhouden, snel te reinigen én heeft een snelle initialisatie. 

Workflow en beveiliging

Met EPSON Print Admin (EPA) heeft u een beveiligde omgeving voor printen, scannen en kopiëren met behulp van gebruikersverificatie via kaartlezers, aanmeldgegevens/wachtwoorden en pincodes. Het systeem biedt daarnaast functies zoals ‘scan and send to me’ (naar e-mail en map), meldingen voor opleiding van werknemers en krachtigere administratieve tools, die een welkome stimulans bieden voor productiviteit, milieudoelstellingen en efficiëntie.

Servicecontracten

Op de printers uit de EPSON AM-C serie zijn servicecontracten af te sluiten. Met een servicecontract bent u altijd verzekerd van de beste service en de juiste duurzame oplossing. Zo bieden wij live-videosupport binnen één uur bij eventuele acute storingen en zijn onze service engineers binnen 8 werkuren op locatie. Ontdek alle voordelen van een servicecontract hier

EPSON AM-C Serie

Onze EPSON officeprinters

Ontdek de multifunctionele printers van EPSON

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer informatie over de multifunctionele officeprinters van EPSON? Of bent u aan het oriënteren naar een geschikte officeprinter voor uw machinepark? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij geven vrijblijvend advies over wat voor u een geschikte printoplossing kan zijn. In ons demonstratiecentrum kunnen wij tevens demo’s geven van uw gewenste office printer.