Professionele prestaties met de EPSON SureColor SC-T Serie

EPSON grootformaat printers

Als u een grote indruk wilt achterlaten, zijn de productieve grootformaat EPSON printers de oplossing. Heeft u slechts kleine hoeveelheden posters of reclamemateriaal af te drukken of te personaliseren? Of hebt u de compatibiliteit van AutoCad nodig? Het assortiment van EPSON grootformaat printers biedt topkwaliteit output en kleurechtheid voor verschillende media, zodat zij precies voldoen aan de eisen van uw bedrijf. Als partner van EPSON beschikken wij over de meest moderne grootformaat printers, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid garant staan. De modellen van EPSON bieden veel flexibiliteit. Zo zijn er modellen met geïntegreerde scanner, geïntegreerde PostScript-Unit of met een dubbele invoerlade. 

EPSON SureColor SC-T Series

PrecisionCore-printkoptechnologie

Uitzonderlijke prestaties en productiviteit met de unieke PrecisionCore-printkoptechnologie, gegarandeerd.

Modern, strak en compact design

De EPSON printers staan borg voor topprestaties en superieure, gedetailleerde output. 

Milieuvriendelijk

Alle EPSON printers worden ontwikkeld met een duurzame levenscyclus in gedachten, om een zo laag mogelijke milieubelasting en CO2-uitstoot te realiseren. 

Wi-Fi Direct en/of Apple AirPrint

Niet op kantoor? Geen probleem voor de EPSON printers. Met inbegrip van Wi-Fi afdrukken via compatibele apparaten die beschikken over Wi-Fi Direct en/of Apple AirPrint. 

EPSON SureColor SC-T Series

Ontdek de SureColor SC-T Series 

EPSON printer

SC-T3100 Series

24 inch | 4 kleurenpigment

EPSON printer

SC-T3400 Series

24 inch | 4 kleurenpigment

SC-T3200 Series

24 inch | 5 kleurenpigment

EPSON SC-T5405SC-T5405

36 inch | 4 kleurenpigment

SC-T5100 Series

36 inch | 4 kleurenpigment

SC-T5400 Series

36 inch | 4 kleurenpigment

SC-T5200 Series

36 inch | 5 kleurenpigment


SC-T7200 Series

44 inch | 5 kleurenpigment

NIEUW: De EPSON SC-T7700D

De nieuwe 44-inch grootformaat printer biedt de nieuwste XD3 inkttechnologie aan en beschikt over 6 kleuren. Ontdek hem hier!

Innovatie leidt tot transformatie

Ongeacht of dit uw eerste investering in een grootformaat printer is of een uitbreiding op uw bestaande print- en reprofaciliteiten, u kunt volledig vertrouwen op de EPSON printers uit de SureColor SC-T Serie.
 
Als u op zoek bent naar een printer om zo nu en dan een grote poster of blauwdruk te printen of juist regelmatig grote afdrukken te maken op verschillende media, dan heeft EPSON de juiste printer voor u. Ontdek de bovenstaande modellen of neem contact met ons op.

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk.