EPSON Printers

Als u een grote indruk wilt achterlaten, zijn de productieve grootformaat printers van EPSON dé oplossing. De SureColor Series biedt veel flexibiliteit. Ontdek welke SureColor grootformaat printer het beste bij u past.

EPSON SureColor SC-T5700D

Grootformaat printers

 Als partner van EPSON beschikken wij over de meest moderne grootformaat printers, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid garant staan. De modellen van EPSON bieden veel flexibiliteit. Zo zijn er modellen met geïntegreerde scanner, geïntegreerde PostScript-Unit of met een dubbele invoerlade. Op de modellen van EPSON zijn servicecontracten af te sluiten. Lees hier de voordelen van onze servicecontracten.

Servicecontracten

Wilt u totale controle over uw gehele ICT-infrastructuur? Op alle EPSON grootformaat printers bieden wij servicecontracten aan zodat u altijd verzekerd bent van de juiste service en de juiste oplossing. Zo geniet u van o.a. service op locatie binnen 8 werkuren en live videosupport binnen één uur. Onze engineers uit de Benelux en Duitsland staan voor u klaar. 

servicecontract tomassen

PrecisionCore-
Printkoptechnologie

Uitzonderlijke prestaties en productiviteit met de unieke PrecisionCore-printkoptechnologie, gegarandeerd.

Milieuvriendelijk

Alle EPSON grootformaat printers worden ontwikkeld met een duurzame levenscyclus in gedachten, om een zo laag mogelijke milieubelasting en CO2-uitstoot te realiseren.

Modern, strak én compact

De EPSON grootformaat printers staan borg voor topprestaties en superieure, gedetailleerde output.

Wi-Fi | Apple AirPrint

Niet op kantoor? Geen probleem! Met inbegrip van Wi-Fi afdrukken via compatibele apparaten die beschikken over Wi-Fi Direct en/of Apple AirPrint.

EPSON SureColor SC-T Series

Innovatie leidt tot transformatie

Ongeacht of dit uw eerste investering in een grootformaat printer is of een uitbreiding op uw bestaande print- en reprofaciliteiten, u kunt volledig vertrouwen op de EPSON printers uit de SureColor SC-T Serie.

Als u op zoek bent naar een printer om zo nu en dan een grote poster of blauwdruk te printen of juist regelmatig grote afdrukken te maken op verschillende media, dan heeft EPSON de juiste printer voor u. Ontdek de bovenstaande modellen of neem contact met ons op.

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer informatie over de grootformaat printers van EPSON? Of bent u aan het oriënteren naar een grootformaat printer voor uw machinepark? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij geven vrijblijvend advies over wat voor u een geschikte printoplossing kan zijn. In ons demonstratiecentrum kunnen wij tevens demo’s geven van uw gewenste EPSON grootformaat printer. 

Al meer dan 30 jaar

Specialist in duurzame
ICT & Printoplossingen