Bizhub i-Series

De multifunctionele officeprinters uit de bizhub i-serie van Konica Minolta zijn bekroonde printers op hardware, software en design. Geniet van een naadloze werkervaring.

Productie printer

‘Giving shape to Ideas’

De multifunctionele office printers uit de bizhub i-serie van Konica Minolta zijn ontworpen om uw bedrijf deze efficiëntie en verbeterde productiviteit te bieden. Met functies voor printen, kopiëren, scannen, faxen en afwerken, allemaal geïntegreerd in één platform, bieden de Konica Minolta bizhub office printers de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

De bizhub i-serie: Meer dan alleen afdrukken

De werkplek is aan het veranderen. Medewerkers worden mobieler, documenten worden steeds meer gedigitaliseerd, datavolumes nemen toe en de veiligheid wordt steeds belangrijker. Multifunctionele systemen voor het printen, scannen, kopiëren en digitaliseren van documenten moeten daarom meegaan in deze ontwikkeling. 

Met de nieuwe bizhub i-serie heeft Konica Minolta de taken van alle multifunctionele systemen in bedrijven volledig herontworpen. Want een multifunctioneel systeem in moderne kantoren wordt niet alleen gebruikt voor het digitaliseren van documenten. Het verbindt mensen, plaatsen en systemen met elkaar om hun dagelijkse werk te vergemakkelijken en te optimaliseren.

De nieuwe bizhub i-serie is het antwoord op de uitdagingen voor elk bedrijf. De bizhub i-serie stelt medewerkers in staat om taken efficiënt en effectief uit te voeren vanaf elke locatie door het gebruiksgemak op afstand.
Met geïntegreerde cloud services die de juiste processen op het juiste moment leveren, creëert de bizhub i-serie meer handige workflows voor alle gebruikers. Met de volgende generatie geïntegreerde beveiligingstechnologie biedt de bizhub i-serie een betrouwbare en veilige werkomgeving voor ondernemingen.

Rethink it

De Konica Minolta officeprinters zijn bekroonde multifunctionele office printers op design, hardware, beveiliging, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. 

Bediening

Het moderne roterende 10-inch touchscreen toont functies in smartphone-design die zijn uitgerust met ondersteunende functies zoals vibratie en spraakbesturing. In combinatie met de nieuwe software biedt het nieuwe geïntegreerde bedieningspaneel flexibiliteit op een hoog niveau.

Beveiliging

Altijd veilig dankzij bizhub SECURE Services en optionele antivirussoftware om uw bedrijf en gegevens te beschermen. Naast de beveiliging biedt Konica Minolta ook back-up op afstand, endpoint security en een geïntegreerde vCare.

Workflow

Verbeter workflows en productiviteit. Verwijder repetitieve taken, verlaag de kosten en verminder handmatige en menselijke fouten met naadloos geïntegreerde bedrijfsapplicaties en cloudoplossingen.

Duurzaam

Milieuvriendelijk voor meer efficiëntie: de nieuwe eco-instellingen, lage temperatuur toner en gewichtsdetectiesensor zorgen samen voor een aanzienlijke vermindering van het energie- en papierverbruik.

Verbonden

Altijd en overal printen. De bizhub i-modellen kunnen verbonden worden met Apple AirPrint, Mopria, Google Cloud Print, Wi-Fi en Konica Minolta Mobiel Print. Zo bent u altijd verbonden met uw printer.

veelzijdige afwerking

Veelzijdige afwerkingsopties zijn onder meer offline en online nieten, perforeren, briefvouwen tot 3 vel per brief en boektjes tot 20 vel (80 pagina's) voor verbeterde kantoorproductiviteit en professionele documenten.

Hardware | bizhub i-series

De bizhub i-serie is het contactpunt tussen uw bedrijf en de wereld van het verwerken van informatie. Zowel de A4 als A3 modellen zijn geïnspireerd op de hedendaagse design en de bijhorende technologie van Konica’s innovatieve Workplace Hub Smart, een onafhankelijke server in uw eigen multifunctionele printer. Lees hier meer over de Workplace Hub Smart.

Software | grenzeloze mogelijkheden

Om de workflow mogelijkheden van de bizhub i-serie uit te breiden en de flexibiliteit in uw kantoor te vergroten, heeft Konica Minolta de Dispatcher Suite oplossing ontwikkeld. Om de productiviteit te maximaliseren, elimineert de i-serie herhaalde taken, verlaagt de kosten en vermindert het aantal handmatige en menselijke fouten.

Servicecontracten

Op de bizhub i-office printers zijn servicecontracten af te sluiten. Met een servicecontract bent u altijd verzekerd van de beste service en de juiste duurzame oplossing. Zo bieden wij live-videosupport binnen één uur bij eventuele acute storingen en zijn onze service engineers binnen 8 werkuren op locatie. Ontdek alle voordelen van een servicecontract hier

A3 Line of the Year Award

Keypoint Intelligece, ‘s werelds grootste onafhankelijke beoordelaar van testdiensten en analyses aan de document imaging-industrie, heeft de Konica Minolta bizhub serie bekroond op haar vakkundige samenstelling die uiterst betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. 

Most Color Consistent A3 Award

Keypoint Intelligence, ‘s werelds grootste onafhankelijke beoordelaar van hardware en software heeft de bizhub modellen van Konica Minolta bekroond tot beste van de concurrentie op het gebied van kwaliteit, kleurconsistentie, betrouwbaarheid en complexiteit van printvereisten.

Onze Konica Minolta officeprinters

Ontdek de multifunctionele printers van Konica Minolta

Office printers

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer informatie over de multifunctionele officeprinters van Konica Minolta? Of bent u aan het oriënteren naar een geschikte office printer voor uw machinepark? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij geven vrijblijvend advies over wat voor u een geschikte printoplossing kan zijn. In ons demonstratiecentrum kunnen wij tevens demo’s geven van uw gewenste office printer.