Grootformaat scanners

Grootformaat scanners

Bestaande tekeningen kopiëren, printen of digitaal beschikbaar stellen? Tomassen ICT biedt u een breed assortiment aan scanoplossingen.
Zo scant u al uw tekeningen tot A0+ formaat in en print ze direct uit op uw grootformaat printer of digitaliseer ze naar een folder op het netwerk of PC. Wanneer u advies wilt over de beste scanoplossing voor uw organisatie neem dan contact met ons op.

grootformaat scanners 2


Contex HD 3630

Contex 36 inch scannersgrootformaat scanners 3

Beken kleur met de Contex HD scanners

De Contex HD3600 serie is de ideale keuze om al uw technische en grafische documenten in full-color te scannen en te archiveren.

Optimale beeldkwaliteit zonder concessies te hoeven doen
Met een optische resolutie van 600 dpi, in combinatie met highly sensitive 4-kanaals CCD-camera’s en hoge kwaliteits lenzen bieden de HD scanners van Contex de beste beeldkwaliteit op grootformaat. De uitvoering van de beeldverwerking in de scanner, zorgt ervoor dat er geen onnodige belasting plaastvindt op uw werkstation en/of server.

Lees meer: Contex HD 3630

Contex HD 4230

grootformaat scanners 4Contex 42 inch scanners

Optimale beeldkwaliteit zonder concessies te hoeven doen
Met een optische resolutie van 600 dpi, in combinatie met highly sensitive 4-kanaals CCD-camera’s en hoge kwaliteits lenzen bieden de HD scanners van Contex de beste beeldkwaliteit op grootformaat. De uitvoering van de beeldverwerking in de scanner, zorgt ervoor dat er geen onnodige belasting plaats vindt op uw werkstation en/of server.

Lees meer: Contex HD 4230

Contex HD 5450

Contex 54 inch scannerlink 1

Optimale beeldkwaliteit zonder concessies te hoeven doen

Met een optische resolutie van 508 dpi, in combinatie met highly sensitive 4-kanaals CCD-camera’s en hoge kwaliteits lenzen biedt de HD5450 scanner van Contex de beste beeldkwaliteit op grootformaat. De uitvoering van de beeldverwerking in de scanner, zorgt ervoor dat er geen onnodige belasting plaast vindt op uw werkstation en/of server.

Lees meer: Contex HD 5450

 Contex SD 4410

grootformaat scanners 10Contex 44 inch scanners

Scherpe heldere beeldkwaliteit van technische documenten, tekeningen en kaarten, SD grootformaat scanners biedt een gemakkelijke en betaalbare manier om tijd te besparen op de in-house scan-activiteiten.
U kunt uitzonderlijke professionele prestaties verwachten met 1200 dpi optische resolutie en een snelheid van maximaal 10 inch per seconde.

Lees meer: Contex SD 4410

Contex XD 2490

grootformaat scanners 11Contex XD2490 Multifunctional 24 inch

Heeft u een grootformaat printer en bent u op zoek naar een multifunctioneel systeem zonder afstand te doen van uw huidige printer? Complementeer uw printer door de toevoeging van de Contex XD2490 mfp oplossing, inclusief touchscreen en ervaar direct het gebruiksgemak en de extra mogelijkheden.

Lees meer: Contex XD 2490

Contex SD 4430

grootformaat scanners 12Contex SD4430 multifunctional

Haal meer uit uw huidige grootformaat printer!

Full Color scannen kopiëren en printen met uw grootformaat printer

Volledig in kleur of zwart wit on-demand scannen, kopiëren, e-mailen of afdrukken in seconden.
Met de SD4430 grootformaat scanner kunt u kopiëren, scannen, afdrukken en delen van documenten, tekeningen en ideeën. Ontworpen om samen te werken met uw bestaande printers. De SD 4430 biedt u intuïtieve bediening. Via het kleuren touchscreen heeft u de beschikking om te kopiëren en te scannen in seconden.

Lees meer: Contex SD 4430

Contex HD 3650

grootformaat scanners 13Contex HD 3650 multifunctional

Full Color scannen kopiëren en printen met uw grootformaat printer

Stroomlijn uw workflow en maximaliseer de productiviteit van uw bestaande apparatuur.
Met deze hoge snelheid multifunctionele oplossing distribueert u gemakkelijk afdrukken in kleur en zwart wit.

Op hoge kwaliteit scannen

Met ATAC, ALE, 48-bits kleuren, highly sensitive CCD-camera’s en een bijpassende kleur lamp scant u verschillende mediatypen die dik, dun, gevouwen, gekreukeld, oud en nieuw zijn.

Lees meer: Contex HD 3650

0