33 jaar ervaring

Jarenlange ervaring

Deskundig advies

Professioneel en vakkundig

Incl installatie

Door onze service engineers

Groot assortiment

Ruime keuze aan producten

Zoek

Filter-opties

Merk
Merk
Soort scanner
Soort scanner
Scanformaat
Scanformaat
ScanStation Pro
ScanStation Pro
Scansnelheid
Selecteer...
Scansnelheid
Grootformaat scanners

Contex scanoplossingen zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Tomassen ICT Services biedt als partner van Contex de meest moderne en geavanceerde grootformaat scanners op de huidige markt. Contex, de huidige marktleider in grootformaat scanners, biedt een breed assortiment aan grootformaat scanners die scan-to-file, scan-to-print of multifunctionele mogelijkheden omvatten. Ontdek welke grootformaat scanner het beste bij u past. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies wat voor u de beste scanoplossing is.

Onderstaand vind u al onze grootformaat scanners. 

U kunt aan de linkerkant filters toevoegen om uw gewenste grootformaat scanner te zoeken. Filters worden automatisch toegevoegd zodat u gelijk de gefilterde grootformaat scanners te zien krijgt. Als u op ‘reset filters’ klikt worden alle filters weer ongedaan gemaakt.

Advies nodig? Bel +31 033 258 00 80 

Resultaat 1–9 van de 29 resultaten wordt getoond

Grootformaat scanner kopen?

Wij kijken graag mee welke scanner het beste bij u past voor uw scanvereisten
Er zijn veel verschillende grootformaat scanners. Voor alle scanvereisten heeft Contex een passende scanoplossing. Met de filters aan de linkerkant kunt u uw gewenste grootformaat scanner gerichter zoeken. Wilt u graag meer informatie over een specifiek model? Bel +31 033 258 00 80 of neem contact op met een van onze adviseurs.

CCD-scanners (Charge Coupled Device)
CCD-scanners bevatten een lens om het beeld bij een serie condensators te krijgen, waarbij iedere condensator een apart ‘beeld’ krijgt. CCD-scanners hebben met deze technologie een groter kleurbereik en kunnen ‘dieper’ scannen. De CCD-scanners uit de HD Ultra X Serie van Contex bevatten hoogwaardige Fujifilm-lenzen die beelden van hoge resolutie omzet in haarscherpe scans van de allerbeste kwaliteit.

CIS-scanners (Contact Imaging Sensor)
Scanners met een Contact Imaging Sensor (CIS) scannen op zeer korte afstand van het te scannen document. Hierdoor zijn CIS-scanners over het algemeen ook platter. Bovendien werkt de technologie snel en hebben CIS-scanners weinig onderhoud nodig.

ScanStation Pro
Scanners die beschikken over een ScanStation Pro hebben een volledig uitgerust softwarepakket met een 21,5-inch groot bedieningspaneel. Met bekroonde software en snelle batch scanning is de ScanStation Pro een must have voor elke professional. 

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk