KIP Printers

Tomassen biedt als Exclusief partner van KIP in de Benelux en Duitsland een groot assortiment aan KIP kleursystemen die verbluffende, consistente en scherpe resultaten opleveren voor al uw afdrukvereisten. Op de KIP productiesystemen kunnen servicecontracten worden afgelsloten.

KIP grootformaat printers

Breng uw volgende printproject naar een buitengewoon niveau. De KIP printers zijn voor elke branche een zeer waardevolle aanwinst. Print na print geeft het premium toner kleurensysteem van KIP een prachtige uitlijning en kleurenkwaliteit. Samen met KIP’s eigen softwareprogramma’s zijn de KIP printers zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam. 

Servicecontracten

Wilt u totale controle over uw gehele ICT-infrastructuur? Op alle KIP grootformaat printers bieden wij servicecontracten aan zodat u altijd verzekerd bent van de juiste service en de juiste oplossing. Zo geniet u van o.a. van service op locatie binnen 8 werkuren en live videosupport binnen één uur. Onze engineers uit de Benelux en Duitsland staan voor u klaar. 

servicecontract tomassen

Snelle en kosteneffectieve digitale reproductie

Dankzij moderne en duurzame printers van KIP bespaard u zowel op tijd als op kosten (TCO).

Milieuvriendelijk

KIP zet zich in voor milieu en duurzaamheid, waardoor alle KIP printers goed scoren op energie-efficiëntie, emissiereductie en de mogelijkheid om uitgeputte voorraden te recyclen.

UV- en waterbestendige output dankzij vernieuwde tonertechniek

Dankzij de vernieuwde tonertechniek van KIP zijn alle prints UV- en waterbestendig.

Wi-Fi | Apple AirPrint

Het uitgebreide en vernieuwde KIP System Software biedt u een fijne gebruikservaring en uitzonderlijke productiviteit voor een perfecte controle over al uw afdrukvereisten.

Duurzame printers,
gebouwd voor de toekomst

KIP zet zich in voor milieuvriendelijke producten die de impact op het klimaat en milieu beperken. Gedurende het hele proces zet KIP zich in voor duurzaamheid. Alle KIP grootformaat printers zijn Energy Star® gecertificeerd en worden gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen.

KIP System K Software

Ervaar ongekende hoge productiviteit

KIP System K Software

– Inbegrepen bij alle KIP printers
– Naadloze controle over uw bestanden
– Eén softwareplatform met alle mogelijkheden
– Geavanceerde beveiliging
– Geautomatiseerde workflow
– Voortdurende verbetering van functies en software
– 12-inch touchscreen

KIP Image Pro

– Eén applicatie voor alle grootformaat beeldvorming
– Kleurbeheer met flexibiliteit in kleurencontrast
– Professionele kostenbeheersing
– Altijd en overal verbonden via KIP Cloud Connect

KIP Series

Ontdek de bekroonde KIP Imaging technologieën, die zijn ontworpen om de werking van alle systemen te verbeteren. Zoals High Definition Print Technology en Real Time beeldbewerking voor een superieure output.

Tegen een aantrekkelijke prijs (lage TCO) afdrukken en tegelijkertijd de impact op het milieu verbeteren? KIP biedt u hier de geschikte systemen voor. Klik op de bovenstaande modellen en ontdek meer of neem contact met ons op.

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer informatie over onze grootformaat KIP printers? Of bent u aan het oriënteren naar een geschikte duurzame grootformaat printer voor uw machinepark? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij geven vrijblijvend advies over wat voor u een geschikte grootformaat printoplossing kan zijn. In ons demonstratiecentrum kunnen wij tevens demo’s geven van uw gewenste grootformaat KIP printer. 

Al meer dan 30 jaar

Specialist in duurzame
ICT & Printoplossingen