Toonaangevende digitale grootformaat printers

KIP Grootformaat printers

Tomassen ICT Services biedt als exclusief partner van KIP in de Benelux een groot assortiment aan KIP kleursystemen die verbluffende, consistente en scherpe resultaten opleveren voor al uw afdrukvereisten. Op de KIP productieprinters kunnen servicecontracten worden afgesloten. 

KIP grootformaat printsystemen

De KIP grootformaat printers zijn zowel in kleur als in zwart-wit verkrijgbaar. Breng uw volgende printproject naar een buitengewoon niveau door een van de KIP Color Print systems te gebruiken. De KIP printers zijn voor elke branche een zeer waardevolle aanwinst. Print na print geeft het premium toner kleurensysteem van KIP een prachtige uitlijning en kleurenkwaliteit. Samen met KIP’s eigen softwareprogramma’s zijn de KIP printers zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam. Op de KIP grootformaat printers kunnen servicecontracten worden afgesloten. Lees meer over de voordelen van onze servicecontracten hier

KIP Color Systems

Snelle, hoogwaardige en kosteneffectieve digitale reproductie

Dankzij de moderne en duurzame printers van KIP bespaard u zowel op tijd als op kosten (TCO)


UV- en waterbestendige output dankzij vernieuwde tonertechniek

Dankzij de vernieuwde tonertechniek van KIP zijn alle prints UV- en waterbestendig.

Duurzame printers, gebouwd voor de toekomst

KIP zet zich in voor milieu en duurzaamheid, waardoor alle KIP printers goed scoren op energie-efficiëntie, emissiereductie en de mogelijkheid om uitgeputte voorraden te recyclen.

Hoogwaardige KIP System Software en KIP ImagePro

Het uitgebreide en vernieuwde KIP System Software biedt u een fijne gebruikservaring en uitzonderlijke productiviteit voor een perfecte controle over al uw afdrukvereisten.

Duurzame printers, gebouwd voor de toekomst

KIP zet zich in voor milieuvriendelijke producten die de impact op het klimaat en milieu beperken. Gedurende het hele proces zet KIP zich in voor duurzaamheid. Alle KIP grootformaat printers zijn Energy Star® gecertificeerd en worden gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen. 

KIP System K Software

Ervaar ongekend hoge productiviteit 

KIP System K Software

– Inbegrepen bij alle KIP printers
– Naadloze controle over uw bestanden
– Eén softwareplatform met alle mogelijkheden
– Geavanceerde beveiliging
– Geautomatiseerde workflow
– Voortdurende verbetering van functies en software
– 12-inch touchscreen

KIP Image Pro

– Eén applicatie voor alle grootformaat beeldvorming
– Kleurbeheer met flexibiliteit in kleurencontrast
– Professionele kostenbeheersing
– Altijd en overal verbonden via KIP Cloud Connect

NIEUW: DE KIP 700C Series

– De 7e en tevens nieuwste generatie aan KIP grootformaat printers is uitgebracht! Met een snellere technologie, groter bedieningspaneel en geavanceerde software is de KIP 700C Series een ware opvolger van de KIP 600 Series. De KIP 700C Series is beschikbaar in 12 verschillende configuratie modus. Ontdek hem hier! 

KIP Series

Ontdek de KIP Color Series

KIP 600 Series

Multifunctionele kleurenprinters

KIP 800 Series

multifunctionele kleurenprinters

KIP 900 Series

hoge productie kleurenprinters

Ontdek de Black & White Series

KIP 71 Series

multi-touch zwart-wit printers

KIP 75 Series

dynamische zwart-wit printers

KIP 79 Series

snelle productie zwart-wit printers

Ontdek de bekroonde KIP Imaging technologieën, die zijn ontworpen om de werking van alle systemen te verbeteren. Zoals High Definition Print Technology en Real Time beeldbewerking voor een superieure output.

Tegen een aantrekkelijke prijs (lage TCO) afdrukken en tegelijkertijd de impact op het milieu verbeteren? KIP biedt u hier de geschikte systemen voor. Klik op de bovenstaande modellen en ontdek meer of neem contact met ons op.

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer informatie over onze grootformaat KIP printers? Of bent u aan het oriënteren naar een geschikte duurzame grootformaat printer voor uw machinepark? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij geven vrijblijvend advies over wat voor u een geschikte grootformaat printoplossing kan zijn. In ons demonstratiecentrum kunnen wij tevens demo’s geven van uw gewenste grootformaat KIP printer.