De KIP Print Systems
Toonaangevende digitale grootformaat printers.

KIP grootformaat printsystemen

Tomassen ICT Services biedt als partner van KIP in de Benelux een groot assortiment aan KIP kleursystemen die verbluffende, consistente en scherpe resultaten opleveren voor al uw afdrukvereisten. De KIP grootformaat printers zijn zowel in kleur als in zwart-wit verkrijgbaar. Breng uw volgende printproject naar een buitengewoon niveau door een van de KIP Color Print systems te gebruiken. De KIP printers zijn voor elke branche een zeer waardevolle aanwinst. Print na print geeft het premium toner kleurensysteem van KIP een prachtige uitlijning en kleurenkwaliteit. Samen met KIP’s eigen softwareprogramma’s zijn de KIP printers zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam. 
Previous
Next

KIP Color Systems

Snelle, hoogwaardige en kosteneffectieve digitale reproductie

Dankzij de moderne en duurzame printers van KIP bespaard u zowel op tijd als op kosten (TCO)


UV- en waterbestendige output dankzij vernieuwde tonertechniek

Dankzij de vernieuwde tonertechniek van KIP zijn alle prints UV- en waterbestendig.

Duurzame printers, gebouwd voor de toekomst

KIP zet zich in voor milieu en duurzaamheid, waardoor alle KIP printers goed scoren op energie-efficiëntie, emissiereductie en de mogelijkheid om uitgeputte voorraden te recyclen.

Hoogwaardige KIP System Software en KIP ImagePro

Het uitgebreide en vernieuwde KIP System Software biedt u een fijne gebruikservaring en uitzonderlijke productiviteit voor een perfecte controle over al uw afdrukvereisten.

KIP Series

Ontdek de KIP Color Series

KIP grootformaat printer


KIP 600 Series

Multifunctionele kleurenprinters

KIP 800 Series

multifunctionele kleurenprinters

KIP 900 Series

hoge productie kleurenprinters

Ontdek de Black & White Series


KIP 71 Series

multi-touch zwart-wit printers

KIP 75 Series

dynamische zwart-wit printersKIP 79 Series

snelle productie zwart-wit printers

Ontdek de bekroonde KIP Imaging technologieën, die zijn ontworpen om de werking van alle systemen te verbeteren. Zoals High Definition Print Technology en Real Time beeldbewerking voor een superieure output.

Tegen een aantrekkelijke prijs (lage TCO) afdrukken en tegelijkertijd de impact op het milieu verbeteren? KIP biedt u hier de geschikte systemen voor. Klik op de bovenstaande modellen en ontdek meer of neem contact met ons op.