Zoek

Filter-opties

Merk
Merk
Kleurenprinter
Kleurenprinter
Printtechniek
Printtechniek
Printformaat
Printformaat
Geïntegreerde scanner
Geïntegreerde scanner
Aantal kleuren
Aantal kleuren
Aantal papierrollen
Selecteer...
Aantal papierrollen
KIP printers

Tomassen ICT Services biedt als partner van KIP in de Benelux de meest robuuste en betrouwbare grootformaat kleurenprinters die verbluffende, consistente en scherpe resultaten opleveren voor al uw afdrukvereisten. Breng uw volgende printproject naar een buitengewoon niveau met één van de KIP Color Systems. KIP is een van de weinige grootformaat kleurenprinters die op tonertechniek gebaseerd zijn. Dankzij deze techniek kunt u veel geld besparen op uw TCO (Total Cost of Ownership).

Meer informatie over KIP vind je hier, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Onderstaand vind u al onze grootformaat KIP printers. 

U kunt aan de linkerkant filters toevoegen om uw gewenste grootformaat printer te zoeken. Filters worden automatisch toegevoegd zodat u gelijk de gefilterde grootformaat printers te zien krijgt. Als u op ‘reset filters’ klikt worden alle filters weer ongedaan gemaakt.

Advies nodig? Bel +31 033 258 00 80 

Grootformaat KIP printer kopen?

Wij kijken graag mee welke KIP printer het beste bij u past voor uw printvereisten
Er zijn veel verschillende grootformaat printers van KIP. Voor alle printvereisten bestaat een passende duurzame printoplossing. Met de filters aan de linkerkant kunt u uw gewenste grootformaat KIP printer gerichter zoeken. Wilt u graag meer informatie over een specifiek model? Bel +31 033 258 00 80 of neem contact op met een van onze adviseurs.

KIP printers
Als distributeur van KIP in de gehele Benelux bieden wij alle grootformaat printers van KIP aan. KIP staat bekend om haar robuuste en betrouwbare grootformaat printers. Het zijn toner gebaseerde printers, wat betekent dat u kosten kunt besparen op uw TCO (Total Cost of Ownership). KIP heeft een groot assortiment aan zwart-wit en kleuren printers. Op elke printer kunnen servicecontracten worden afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste service en de juiste oplossing. Lees hier meer over de voordelen van onze servicecontracten.

Duurzaam onderhoud

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk