KIP 700C Series

Vraag vrijblijvende offerte aan

De nieuwste generatie van KIP, de KIP 700C Series

Productinformatie

Zeer lage Total Cost of Ownership. Met de nieuwe KIP 700C Series

Overtref uw verwachtingen
De KIP 700C Serie is een A0 kleurenprintsysteem uit de 7e en tevens nieuwste generatie, gebaseerd op de nieuwste State-of-the-Art tonertechniek van KIP. Hiermee produceert deze grootformaat printer een UV- en waterbestendige output tot A0 formaat. Dankzij KIP’s eigen Exclusive Contact Control Technology (CCT) levert de KIP betrouwbaarheid, uiterste nauwkeurigheid en baanbrekende productiviteit.

Contact Control Technology (CCT)
KIP’s eigen tonertechniek zorgt ervoor dat afdrukken uit de KIP 700C Serie in haarscherpe kwaliteit zijn en van de hoogste betrouwbaarheid. De CCT zorgt ervoor dat de toner constant in contact komt met het bedrukte materiaal, in elke fase tijdens het afdrukken. Met prachtige afdrukken in kleur of zwart-wit als resultaat

Hoge productiviteit
Dankzij de constante afdruksnelheid zorgt de KIP 700C Serie ervoor dat er geen vertraging is tijdens het afdrukken, wat zorgt voor een hoge productiviteit.

Slank en compact design
Robuust, sterk, betrouwbaar én tegelijkertijd slank en compact. Samen met KIP ImagePro en KIP’s eigen software is deze grootformaat printer zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt.

KIP 700C Serie

Druk afbeeldingen met haarscherpe precisie
Geavanceerde tonertechnologie van KIP zorgt ervoor dat afbeeldingsdrukken zeer helder en realistisch worden afgedrukt. Levendige kleuren, zachte grijstinten en scherpe lijnen zorgen voor perfecte kleurenafdrukken.

Dagelijkse productiviteit

State Of The Art Technologie: KIP’s eigen CCT (Contact Control Technology) zorgt ervoor dat de toner constant in contact komt met het bedrukte materiaal, in elke fase tijdens het afdrukken. Het zorgt voor het hoogste niveau van nauwkeurigheid en precisie. 

Print met vertrouwen: haal elke deadline dankzij de enorme productiviteit en betrouwbaarheid van KIP’s eigen software en tonertechnologie. De KIP 700C Serie bestaat uit 3 varianten (low, medium, high demand). De high demand haalt een printsnelheid van maar liefst 720 prints per uur!

Duurzaam

Ecologische voetafdruk: de KIP 700C series hebben een kleinere ecologische voetafdruk en zijn ozon vrij. Bij KIP vertalen ze de wensen van gebruikers door in het hele proces te denken aan natuur en milieu, waar gebruik wordt gemaakt van gerecyclede producten en wordt gedacht aan emissiereductie. Meer informatie over de groene missie van KIP vind je hier

Energy Star certificaat: alle grootformaat printers van KIP zijn Energy Star gecertificeerd. 

KIP Image Pro

Controle: met KIP Image Pro krijg je naadloze controle over uw bestanden. Het is één geheel softwarepakket met oneindig veel mogelijkheden.

15.6-inch touchscreen: bedien uw grootformaat printer gemakkelijk met het intuïtieve 15.6-inch kleurentouchscreen. 

Extra’s: altijd en overal verbonden via KIP Cloud connect. Daarnaast beheert u gemakkelijk al uw bestanden, krijgt u grip op kleurencontrasten en inzicht in kosten. 

KIP System K Software: KIP’s eigen exclusieve software zorgt ervoor dat u al uw taken naadloos kunt uitvoeren. 

Servicecontracten

Op de KIP 700C Serie kan een servicecontract op maat worden afgesloten. Met een servicecontract geniet u van o.a. service op locatie binnen 8 werkuren. 

Naast On-Site service bieden wij ook service op afstand en live videosupport binnen één uur. Zo kan u direct geholpen worden bij eventuele calamiteiten. Klik hier voor meer informatie en alle voordelen van een servicecontract.

Product specificaties KIP 700C Serie

Afdrukmethode: Dry toner systeem van KIP 

Printresolutie:
600 x 2400 dpi resolutie
Afdruksnelheid:
360 (low) | 480 (mid) | 720 (high) prints per uur 

Maximaal printformaat:
36-inch (A0)
Energieverbruik:
1500 Watt tijdens printen | 600 Watt in stand-by modus | 3 Watt in slaapstand 
Voedingsspanning:
208-240V +6%/-10%, 50/60Hz, 14A
Afmetingen:
Verschillen per model. Bekijk de brochure voor meer informatie.
Gewicht:
370 tot 474 kg
Geheugen:
256 GB (kan worden vergroot) 
Aantal papierrollen:
2 tot 4 geïntegreerde papierrollen 
Bediening:
15.6-inch touchscreen met KIP System K software 

Bekijk de brochure van de KIP 700C

Bekijk de video van de KIP 700C Serie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Al meer dan 30 jaar

Specialist in duurzame
ICT & Printoplossingen