Nieuwspagina

Onze nieuwste producten en diensten overzichtelijk op een pagina. 

Nieuwsartikelen

Workplace Hub Smart

De Workplace Hub Smart van Konica Minolta combineert hardware, software en een groot aantal toepassingen en diensten op één centraal IT-platform in uw eigen multifunctionele printer. Eenvoud zonder grenzen, met uw IT-omgeving op 1m2. 

WhatsApp Image 2020-06-10 at 10.17.25

Installatie zonnepanelen

Begin december van 2019 zijn er op het dak van ons bedrijfspand 180 zonnepanelen aangelegd. Per stuk leveren de zonnepanelen 330 Wp op. Zo zorgen wij voor een duurzame voetafdruk. Bij tijden van veel zonneschijn leveren wij ook energie terug aan het net. 

WhatsApp Image 2021-06-11 at 12.07.24

EK Actie! Razendsnel internet scoor je bij Tomassen ICT Services!

Juni t/m 6 november 2021
Glasvezel voor ondernemers. Samen met onze partner Bright Acces kunnen wij ondernemers uit Hoevelaken en Nijkerk voorzien van razendsnel internet! En speciaal voor het Europees Kampioenschap voetbal krijgt u 500,- korting op aansluitkosten! Ontdek alle voordelen van razendsnel internet..
Nieuwe epson

Nieuwe EPSON modellen eind 2021

Aan het eind van het najaar lanceert EPSON nieuwe grootformaat 44-inch printers voor de technische/AEC en POS-markten en voor fotoproductie. De nieuwe printers zijn ontworpen voor gebruikers die behoefte hebben aan een compacte en stijlvolle printer met dubbele rol. Ze worden voorzien van de allernieuwste XD3 inkttechnologie voor meer kleurbereik.

Volg ons op social media

Als ICT bedrijf plaatsen wij regelmatig onze nieuwste producten en diensten op onze social media kanalen. Wilt u op de hoogte blijven van de snel veranderende ICT wereld? Volg ons dan op Facebook of LinkedIn, of schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief!

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk.