Online showroom

Onze gehele ict-infrastructuur overichtelijk online

Jarenlange ervaring

Meer dan 30 jaar

Deskundig advies

Professioneel en vakkundig

Servicecontracten

Volledig naar uw wensen

Groot assortiment

Ruime keuze aan producten

Selecteer uw gewenste categorie

Een moderne ICT-infrastructuur binnen handbereik

Wij zijn specialist in duurzame printing & ICT oplossingen

Met ruim 30 jaar ervaring is Tomassen ICT Services een betrouwbare partner voor uw ICT-infrastructuur. Met onze duurzame visie helpen wij organisaties efficiënter en kostenbesparend te werken, zowel met een huidige als nieuwe ICT-infrastructuur.

Servicecontracten

Om de continuïteit te waarborgen van uw document- en printprocessen bieden wij op apparatuur van KIP, Konica Minolta, HP en EPSON totale ontzorg servicecontracten aan. Zo bent u altijd verzekerd van de beste service en de juiste oplossing.

Professionele adviseurs en engineers

Wij bieden een landelijk opererend professioneel serviceteam die garant staat voor een persoonlijke en directe service zoals u die mag verwachten van uw partner in ICT.

Duurzaam 

Onze service engineers rijden in duurzame auto’s om de CO2 voetprint te kunnen verlagen bij persoonlijke service op locatie. Wij maken het voor u mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van uw machinepark waarna u eenvoudig kan doorgroeien naar de nieuwste duurzame KIP, Konica Minolta, EPSON en HP Print oplossingen. Lees hier meer over onze duurzame visie.

Inruil mogelijk

Bij Tomassen ICT Services kunt u uw oude machinepark inruilen voor de nieuwste print-, vouw en scanoplossingen van KIP, EPSON, Konica Minolta, Contex of HP. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, waarna wij een passend voorstel kunnen maken om door te groeien naar een duurzaam machinepark.

Huur- en leasecontracten

Bij Tomassen ICT Services is het mogelijk om huur- en leasecontracten af te sluiten. Zo kunt u tegen een maandelijks bedrag doorgroeien naar een duurzame ICT infrastructuur.

De levertijden verschillen per product. Met onze partners zijn directe distributiecontracten afgesloten zodat wij snel onze producten op voorraad krijgen. Neem contact met ons op voor specifieke levertijden van uw gewenste aankoop.