Productieprinters

De productie printers van Konica Minolta zijn volledig geconfigureerde professional printers om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het zijn werkelijk alleskunners. Van dubbelzijdig printen van banieren, inline afwerking, oneindig veel nabewerkingsmogelijkheden en een enorme opslagcapaciteit. Lees hier meer over de AccurioPress Serie van Konica Minolta. Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Productie printer

Toont alle 6 resultaten

Productie printers van Konica Minolta

Bouw de brug naar succes met de AccurioPress C4070 en C4080
Stelt u zich eens één productie printer voor die alles kan: het printen van dubbelzijdige banners, professionele inline nabewerking, hoogste productiviteit, realtime automatische kwaliteitsaanpassingen, uitstekende printkwaliteit en nog veel meer. De AccurioPress C4070 en C4080 kunnen dat allemaal voor u waarmaken. Dankzij de functies van de flexibele kleurenproductieprinters van Konica Minolta kunt u uw activiteiten uitbreiden naar nieuwe markten en nieuwe inkomstenbronnen benutten.

Uitzonderlijke kwaliteit, elke printopdracht
De exclusieve Intelligent Quality Optimizer IQ-501  benut de lange geschiedenis van Konica Minolta op het gebied van fantastische beeldtechnologie, zodat u uw klanten telkens weer versteld kunt doen staan met verbluffende, consistente kleurenprints.

Laat uw bedrijf groeien
De AccurioPress Series biedt uw bedrijf de mogelijkheid nieuwe bedrijfsactiviteiten aan te boren. De AccurioPress productie printers bieden de grootste mediavariëteit op de markt, van dik tot dun papier, reliëfpapier, enveloppen en nog veel meer. Alles wordt ondersteund door de nieuwe optionele mediasensor om een probleemloze werking te garanderen.

Servicecontracten
Op de AccurioPress C4070 en C4080 kunnen servicecontracten worden afgesloten. Met een servicecontract geniet u van o.a. service op locatie binnen 8 werkuren. Klik hier voor meer informatie en alle voordelen van een servicecontract.

AccurioPress C070 | C4080 video

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk