Zoek

Filter-opties

Soort snijmachine
Soort snijmachine
Snijrichting
Snijrichting
Snijlengte
Selecteer...
Snijlengte
Maximale snijdikte
Selecteer...
Maximale snijdikte
Snijapparatuur

Vind de juiste snijapparatuur van Neolt. Tomassen ICT Services biedt als partner van het Italiaanse Neolt een breed assortiment aan horizontale (Trim Series) en verticale snijmachines (Sword Series). Met een groot scala aan opties kunt u uw afdrukken direct op het juiste formaat snijden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Onderstaand vind u al onze snijmachines 

U kunt aan de linkerkant filters toevoegen om uw gewenste snijmachine te zoeken. Filters worden automatisch toegevoegd zodat u gelijk de gefilterde snijmachines te zien krijgt. Als u op ‘reset filters’ klikt worden alle filters weer ongedaan gemaakt.

Advies nodig? Bel +31 033 258 00 80 

Resultaat 1–9 van de 17 resultaten wordt getoond

Snijmachine kopen?

Wij kijken graag mee welke snijmachine het beste bij u past voor uw snijvereisten
Neolt biedt veel verschillende snijmachines. Voor alle snijbehoeftes heeft Neolt een passende oplossing. Met de filters aan de linkerkant kunt u uw gewenste snijmachine gerichter zoeken. Wilt u graag meer informatie over een specifiek model? Bel +31 033 258 00 80 of neem contact op met een van onze adviseurs.

Handmatige en elektrische snijmachines
Neolt biedt handmatige en elektrische snijmachines. Elke snijmachine is beschikbaar in verschillende maten en hebben een maximale snijdikte. Snijmachines met een grotere maximale snijdikte zijn in staat meerdere verschillende materialen te bewerken. 

Snijrichting  
De meeste snijmachines van Neolt zijn horizontale snijmachines. Naast de horizontale snijmachines beschikt Neolt over de verticale Sword snijmachines, waarmee u verticaal materialen kunt snijden. Neolt beschikt zowel over handmatige als elektrische verticale snijmachines. Liever een snijmachine die beide richtingen kan snijden? Ook die heeft Neolt in haar assortiment! De XY Matic Trim modellen kunnen zowel horizontaal als verticaal snijden. 

Over Neolt

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk