Zoek

Filter-opties

Merk
Merk
Kleurenprinter
Kleurenprinter
Printtechniek
Printtechniek
Printformaat
Printformaat
Geïntegreerde scanner
Geïntegreerde scanner
Aantal kleuren
Aantal kleuren
Aantal papierrollen
Selecteer...
Aantal papierrollen
Grootformaat printers

Tomassen ICT Services biedt als partner van KIP, EPSON en HP de meest moderne grootformaat printers aan voor de beste grootformaat printoplossing. Met onze distributiecontracten kan er snel en accuraat gehandeld worden om u de beste grootformaat printoplossing te bieden. Tevens bieden wij op elke grootformaat printer On-Site-Service (Servicecontracten). Bij vragen over onze grootformaat printers/plotters kunt u contact met ons opnemen.

*Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Onderstaand vind u al onze grootformaat printers. 

U kunt aan de linkerkant filters toevoegen om uw gewenste grootformaat printer te zoeken. Filters worden automatisch toegevoegd zodat u gelijk de gefilterde grootformaat printers te zien krijgt. Als u op ‘reset filters’ klikt worden alle filters weer ongedaan gemaakt.

Advies nodig? Bel +31 033 258 00 80 

Resultaat 1–9 van de 57 resultaten wordt getoond

Grootformaat printer kopen?

Wij kijken graag mee welke printer het beste bij u past voor uw printvereisten
Er zijn veel verschillende grootformaat printers. Voor alle printvereisten bestaat een passende duurzame printoplossing. Met de filters aan de linkerkant kunt u uw gewenste grootformaat printer gerichter zoeken. Wilt u graag meer informatie over een specifiek model? Bel +31 033 258 00 80 of neem contact op met een van onze adviseurs.

KIP printers
Als distributeur van KIP in de gehele Benelux bieden wij alle grootformaat printers van KIP aan. KIP staat bekend om haar robuuste en betrouwbare grootformaat printers. Het zijn toner gebaseerde printers, wat betekent dat u kosten kunt besparen op uw TCO (Total Cost of Ownership). KIP heeft een groot assortiment aan zwart-wit en kleuren printers. Op elke printer kunnen servicecontracten worden afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste service en de juiste oplossing.

EPSON printers
Als partner van EPSON bieden wij alle grootformaat printers uit de SureColor Serie aan. De grootformaat printers van EPSON zijn betrouwbaar, modern en compact. Met de unieke XD2-pigment inkten van EPSON is de output vuil en waterbestendig. Op verschillende printers van EPSON kunnen servicecontracten worden afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste service en de juiste oplossing.

HP printers
De DesignJet printers van HP zijn gebruiksvriendelijke, moderne en eenvoudige grootformaat printers. Ze bieden u totale controle en flexibiliteit dankzij de vele functies die de modellen beschikken. Op verschillende printers van HP kunnen servicecontracten worden afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste service en de juiste oplossing.

Servicecontracten
Op grootformaat printers van HP, EPSON en KIP kunnen servicecontracten worden afgesloten. Met een servicecontract geniet u van o.a. service op locatie binnen 8 werkuren. Klik hier voor meer informatie en alle voordelen van een servicecontract.

Al meer dan 30 jaar

Specialist in duurzame
ICT & Printoplossingen