33 jaar ervaring

Jarenlange ervaring

Deskundig advies

Professioneel en vakkundig

Incl installatie

Door onze service engineers

Groot assortiment

Ruime keuze aan producten

Zoek

Filter-opties

Merk
Merk
Kleurenprinter
Kleurenprinter
Printtechniek
Printtechniek
Printformaat
Printformaat
Geïntegreerde scanner
Geïntegreerde scanner
Aantal kleuren
Aantal kleuren
Aantal papierrollen
Selecteer...
Aantal papierrollen
HP printers

De DesignJet grootformaat printers van HP zijn eenvoudige en moderne grootformaat printers. Als partner van HP biedt Tomassen ICT Services een breed assortiment aan DesignJet printers. Met de meest moderne technologie zijn alle DesignJet printers snel, duurzaam en compact van formaat. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, of lees hier meer over de HP DesignJet printers.

Onderstaand vind u al onze grootformaat HP printers. 

U kunt aan de linkerkant filters toevoegen om uw gewenste grootformaat printer te zoeken. Filters worden automatisch toegevoegd zodat u gelijk de gefilterde grootformaat printers te zien krijgt. Als u op ‘reset filters’ klikt worden alle filters weer ongedaan gemaakt.

Advies nodig? Bel +31 033 258 00 80 

Resultaat 1–9 van de 20 resultaten wordt getoond

DesignJet printer kopen?

Wij kijken graag mee welke DesignJet printer het beste bij u past voor uw printvereisten
Er zijn veel verschillende grootformaat printers van HP. Voor alle printvereisten bestaat een passende duurzame printoplossing. Met de filters aan de linkerkant kunt u uw gewenste grootformaat HP printer gerichter zoeken. Wilt u graag meer informatie over een specifiek model? Bel +31 033 258 00 80 of neem contact op met een van onze adviseurs.

HP printers
De DesignJet printers van HP zijn gebruiksvriendelijke, moderne en eenvoudige grootformaat printers. Ze bieden u totale controle en flexibiliteit dankzij de vele functies die de modellen beschikken. Op verschillende printers van HP kunnen servicecontracten worden afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste service en de juiste oplossing.

Tomassen ICT Services BV: Professioneel & Persoonlijk