Konica Minolta AccurioPrint C750i

Vraag vrijblijvende offerte aan

Productinformatie Konica Minolta AccurioPrint C750i

Efficiëntie en productiviteit op zijn best!

  • Snelheid: 70/75 ppm in kleur en zwart-wit
  • Papierformaten: A6-SRA3, aangepaste formaten en printen van banners tot 1,2 m.
  • Gebruikerservaring: Automatische detectie van mediumtype voor een betere gebruikerservaring.
  • Bediening: 10.1-inch kleuren touchscreen in tabletstijl met eenvoudig aan te passen moderne gebruikersinterface.
  • Beveiliging: De hoogste gegevensbeveiliging dankzij verschillende beveiligingsfuncties, inclusief de BitDefender-antivirusscanner, om het risico op gegevensverlies te verkleinen en vertrouwelijke gegevens te beschermen.
Konica Minolta AccurioPrint C750i

Functies

Afwerking: Veelzijdige afwerkingsopties omvatten online en offline nieten, perforeren, briefvouwen van maximaal 3 vel per brief en boekjes van maximaal 20 vellen (80 pagina’s) voor verbeterde kantoorproductiviteit en professionele documenten. 

Media: De ingebouwde mediaprocessor kan het papiergewicht en type detecteren om ervoor te zorgen dat de juiste instellingen worden toegepast. 

Beveiliging: Een volledige set beveiligingsfuncties geleverd door bizhub SECURE-services, inclusief de Bitdefender®-antivirusengine om uw organisatie te beschermen tegen malware-infecties.

Duurzaam: Verminder de impact op het milieu en bespaar tegelijkertijd kosten dankzij Konica Minolta’s geïntegreerde ultramoderne technologie voor een concurrerend laag stroomverbruik.

Gebruikservaring: Het 10,1 inch kleuren touchscreen zorgt voor een gemakkelijke bediening, net als je smartphone of tablet. Alle belangrijke instellingen in één oogopslag beschikbaar om het kopiëren te vergemakkelijken.  

Servicecontracten

Op de Konica Minolta AccurioPrint C750i kan een servicecontract op maat worden afgesloten. Met een servicecontract geniet u van o.a. service op locatie binnen 8 werkuren. 

Naast On-Site service bieden wij ook service op afstand en live videosupport binnen één uur. Zo kan u direct geholpen worden bij eventuele calamiteiten. Klik hier voor meer informatie en alle voordelen van een servicecontract.

Brochure Konica Minolta AccurioPrint C750i

Bekijk de brochure van de AccurioPrint C750i

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Al meer dan 30 jaar

Specialist in duurzame
ICT & Printoplossingen