30 jaar ervaring

Jarenlange ervaring

Deskundig advies

Professioneel en vakkundig

Incl installatie

Door onze service engineers

Groot assortiment

Ruime keuze aan producten

HP DesignJet T1700

Vraag vrijblijvende offerte aan

Productinformatie

Hoge productiviteit en veiligheid met de T1700

De HP DesignJet T1700 is een van de krachtigste en veiligste grootformaat printers van HP. Met een hoge printsnelheid is de T1700 ideaal voor het printen van complexe bouwtekeningen en technische tekeningen van hoge kwaliteit. Tevens is de T1700 ook een van de veiligste grootformaat printers van HP. Met verschillende technologieën zoals Whitelisting en Secure Boot houdt u virussen buiten de deur. 

Veiligheid staat garant: Bescherm uw vertrouwelijke documenten tegen ongeautoriseerde toegang met HP Secure Boot, whitelisting, vaste schijf met encryptie en meer. Met gebruikersverificatie bepaalt u zelf wie er toegang heeft tot de printer en tot vertrouwelijke documenten. Maar de T1700 gaat nog verder. Zo beschikt deze printer over HP JetAdvantage Security Manager en HP Web Jetadmin. Zo kunt u ook uw afdrukkosten eenvoudig beheersen en optimaliseren. 

Efficiënt: De Adobe PDF-drivers maken de computer direct na het verzenden van de afdruktaak vrij, ook bij de meest complexe bestanden. De T1700 heeft de optie tot dubbele papierrollen. 

Intern: De DesignJet T1700 heeft 128GB geheugen en 500GB HDD die een printsnelheid van 116 A1 prints per uur realiseert.

Haarscherpe kwaliteit: Produceer heldere kleuren en opvallende afbeeldingen met de HP Bright Office Inkt, zelfs op normaal papier. Daarnaast is de T1700 haarscherp in lijnafbeeldingen dankzij de high-density printkoppen van 2400 spuitmondjes per inch. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.