30 jaar ervaring

Jarenlange ervaring

Deskundig advies

Professioneel en vakkundig

Incl installatie

Door onze service engineers

Groot assortiment

Ruime keuze aan producten

HP DesignJet T1600

Vraag vrijblijvende offerte aan

Productinformatie

Hoge prestaties staan garant met de T1600

De HP DesignJet T1600 is een 36-inch grootformaat printer die garant staat voor hoge prestaties en een naadloze workflow ervaring. Het is één van de veiligste grootformaat printers ter wereld, gecombineerd met een printsnelheid van 180 A1 prints per uur. De slimme technologieën van HP maken van de DesignJet T1600 een zeer moderne grootformaat printer. 

Ervaar eenvoud op zijn best: Met de HP Click-software kunt u eenvoudig PDF’s printen. Print en deel taken eenvoudig vanuit de cloud met uw mobiele telefoon en de HP-Smart-app. Naast deze slimme technologieën is de DesignJet T1600 compact van formaat en heeft het een stille functie, met tot 87% minder geluid!

Ongekende prestaties: Met haar veelzijdige ontwerp, haarscherpe lijntekeningen tot 3D afbeeldingen in felle kleuren. De HP Bright Office Inkt zorgt voor de hoogste nauwkeurigheid en geeft de kleinste details weer met de Adobe PDF Print Engine. De DesignJet T1600 heeft een optie voor dubbele papierrollen én is productiever dankzij de automatische stapelfunctie tot 100 vellen.

 

Veiligheid: Met HP Secure Boot en whitelisting is de DesignJet T1600 goed beveilig van buitenaf. Met gebruikersverificatie bepaalt u wie er toegang heeft tot de printer en tot vertrouwelijke documenten. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.