HP DesignJet T630 36-inch

Vraag vrijblijvende offerte aan

Productinformatie HP DesignJet T630

Eenvoudig, verbonden én veilig

Misschien wel de meest eenvoudigste grootformaat printer op de huidige markt. De HP DesignJet T630 uit de T600 Serie is een uiterst gebruiksvriendelijke en eenvoudige 36-inch grootformaat printer. Complexe printvereisten zijn geen probleem voor de DesignJet T630. Print automatisch A3 tot A1 projecten met de HP Click-software en bespaar tijd. 

Duurzaam en compact: De HP DesignJet T630 is een compacte grootformaat printer die voldoet aan de duurzaamheids- en budgetvereisten. De T630 is gemaakt tot 30% gerecycled plastic!

Flexibel: Werkplekken worden steeds flexibeler en als professional heb je de tools nodig om op afstand met kwaliteit te werken. De HP DesignJet maakt dit voor u waar. Met de HP Smart-App kunt u vrijwel vanaf overal printen met uw smartphone of tablet. 

Nieuwe manier van werken

Printsnelheid van 30 seconden: niet meer wachten bij de printer dankzij een hoge printsnelheid van 30 seconden per A1/D print en 55 seconden per A0 print.

Productief: wees productiever en bespaar tijd vanaf de voorbereiding van de taak tot het printen door uw projecten twee keer sneller te printen.

HP Smart App: print uw taken en beheer uw printer vanaf vrijwel elke locatie en op elk gewenst moment met de HP Smart App.

Hoogwaardige afdrukken: produceer hoogwaardige afdrukken. Met de HP Bright Office inkten worden lijnen tot 31% nauwkeuriger geprint en is het kleurenbereik tot 65% groter.

Past bij uw kantoor en budget

Compact: bespaar ruimte met ‘s werelds kleinste grootformaat printers die ontworpen zijn voor op uw kantoor, inclusief ingebouwde standaard.

Duurzaam: gebruik tot 95% minder inkt voor routineonderhoud t.o.v. de concurrent en krijg tot 100 extra A1/D pagina’s per maand. 

Milieu: dankzij een duurzamer ontwerp dat tot 30% uit gerecycled plastic bestaat wordt de CO2-uitstoot met 7,3 ton/jaar per verkochte eenheid verminderd.

HP DesignJet T600 Serie

Uiterste eenvoud

HP Click Software: bespaar tijd met de gemakkelijkste manier van taken verzenden ter wereld: verzend meerdere bestanden in één klik met de HP Click Software. 

Intuïtieve driver: profiteer van een intuïtieve driver, bekijk een printvoorbeeld en controleer of de printtaak aan uw verwachtingen voldoet.

Accessoires: print projecten met meerdere formaten zoals A3/B en A1/D of A0/E automatisch, zonder de mediabron handmatig aan te passen. 

Product specificaties HP DesignJet T630

Inkttechnologie: HP Thermische inkjet: HP Bright Office inkt

Aantal kleuren:
4 kleuren (Zwart, Cyaan, Geel, Magenta)
Inktcapaciteit: 
Zwart (38ml, 80ml) | Cyaan (29ml) | Geel (29ml) | Magenta (29ml)
Sproeikopconfiguratie:
1376 spuitmondjes
Printkop:
1 universele printkop
Printresolutie:
2400 x 1200 dpi resolutie

Maximaal printformaat:
36-inch (A0)
Energieverbruik:
35 Watt tijdens printen | 5,6 Watt (gereed) | 0,2 Watt in slaapstand
Voedingsspanning:
220 V – 240 V, 50Hz – 60 Hz | max 1200 mA
Afmetingen:
1317‎ x 605 x 932 mm (breedte x diepte x hoogte)
Gewicht:
34,7 kg
Mobiel afdrukken en afdrukken naar cloud:
Print gemakkelijk met de HP Smart-app voor Android en IOS.
Geheugen:
1 GB
Standaard + opvangbak
Ja 
Software:
HP Click | HP Smart-app | HP printvoorbeeld voor Windows | HP Easy Start | HP DesignJet Utility voor Windows | HP Support Assistant

Bekijk de brochure van de HP DesignJet T630

Bekijk de video van de HP DesignJet T630

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Al meer dan 30 jaar

Specialist in duurzame
ICT & Printoplossingen