30 jaar ervaring

Jarenlange ervaring

Deskundig advies

Professioneel en vakkundig

Incl installatie

Door onze service engineers

Groot assortiment

Ruime keuze aan producten

HP DesignJet T830MFP 24-inch

Vraag vrijblijvende offerte aan

Productinformatie

Gebruiksvriendelijke multifunctionele printer

De HP DesignJet T830 is in 2016 nog bekroond als beste breedformaat MFP voor CAD! Met geïntegreerde scanner en gebruiksvriendelijke software is de T830 een zeer aantrekkelijke 24-inch multifunctionele grootformaat printer. Ideaal voor ontwikkelde architecten en bouwkantoren. Gemak, snel en intuïtief zijn woorden die deze multifunctionele printer omschrijven.

Moderne technologieën: Zoals we van HP gewend zijn beschikt ook deze T830 over de meest moderne technologieën. Zo print u vrijwel overal op afstand vanaf uw smartphone of tablet met de HP Smart-app. In combinatie met de HP Click software is de T830 zeer gebruiksvriendelijk en aanpasbaar op uw workflow. 

Betrouwbaar: Kwaliteit staat centraal bij de T830. Zo print u haarscherp, ook op klein formaat. Met de handige geïntegreerde scanner kunt u gelijk uw afdrukken inscannen. De scanner beschikt over handige scantechnologie die uw documenten beschermt tegen beschadiging tijdens het scannen. 

Communiceren ging nog nooit zo eenvoudig: Communiceer direct met uw collega’s over gescande documenten of schetsen dankzij de HP Smart-app. Deel direct met groepen of geautoriseerde personen om zo soepel mogelijk te werk te gaan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.